Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
njdnsjdnjs +5
jak ktos ma was na czarno to dajecie tez w mysl zasady oko za oko?
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
i pierwsze dwa spostrzeżenia
grafika ładna, widać że wyciąga ostatki mocy z konsoli lecz wygląda trochę jak kupa
ekran padletu nie jest w ogóle wykorzystywany, ekwipunek używa się na ekranie telewizora
wrzucam pierwszego screena, dalej będę wrzucał w komentarzach
#nintendo #zelda #nintendoswitch #gry
A szkoda. Może niedługo sam się przekonam co moje Wii U na to powie. Być może sprawi, że jeszcze bardziej nie będę mógł się doczekać swojej wersji na Switcha :P
częste spadki fpsów, grafika kuleje
chyba dla tej gry trzeba będzie specjalnie kupić switcha, za pare dni okaże się jak gra radzi sobie na nim, będzie pewnie dużo filmów na yt porównujących obie wersje
Mocny 2006 rok.
Ja wiem, że sama fizyka wykorzystuje już sporo możliwości Wii U ale, żeby wszystko wyglądało zauważalnie gorzej nawet od Xenoblade X?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gra już mi się BARDZO podoba i można w to grać mimo grafiki i spadków fpsów ale skoro to może wyglądać lepiej to jednak skuszę się na Switcha
nie zdziwi mnie jak na Switchu, ekran dotykowy będzie do tego służył ;)
@Czupax: Też bym nie był tego pewien skoro w docku tracimy możliwość obsługi ekranu. :P
BTW. Została wczoraj zapowiedziana pierwsza gra, która nie będzie działać w docku ponieważ wykorzystuje wyłącznie tryb tabletowy Switcha. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym gry na 3DSie wykorzystujące tryb zwiększonego RAMu, jak Smash czy Poki Sun/Moon :D
na filmiku gra wygląda dużo lepiej niż na wiiu
tutaj sytuacja w lesie, fpsy nieźle spadają a jak dziki które tutaj grasują zaatakują (w liczbie jeden) to jeszcze lepsze są spadki xD
gra jest naprawdę duża i aż chce się przeszukiwać i poznawać każdy zakamarek
runy, póki co poznałem zatrzymywanie czasu i magnes, bardzo fajne, pomysłowe rozwiązywanie zagadek
itemki np bronie niszczą się i trzeba zakładać nowe, każdy item ma swoją wartość siły, są np słabsze i mocniejsze pałki
jeszcze raz ciągle spadki fpsów wszędzie :D
dźwięki, muzyka są bardzo klimatyczne
różne typy jedzenia o
wspinanie jest też zajebiste, można wspiąć się dosłownie wszędzie
nie ma turlu-turlu znanego wszystkim fanom zeldy :D
Nie mniej jednak, pierwsze Bokobliny za płoty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no do grafiki też już się przyzwyczaiłem, do dropów trudniej :D
wiesz jak zrobić ognisko? bo nie wiem jak dostać się do ostatniej jaskini z runami która jest na zimowym terenie
podpalenie pochodni od ogniska daje ciepło, chyba że jest inny sposób
edit;
dobra, dobiegłem tam z zapaloną pochodnią od ogniska bokoblinów :D