Aktywne Wpisy
Habebok +50
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +330
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Zastanawiam się nad kupnem swoich pierwszych 2 kółek. Niestety nie mam czasu w tym roku na zrobienie prawka A, więc w gre wchodzi tylko 125.
Motocykla będą używać praktycznie tylko na dojazdy między domem, a pracą1 i pracą2 :D. 95% miasto.
Zakochałem się w MT-125. Tylko ta cena 21k za 125 to dużo...
Jest jeszcze Honda CB125F i Yamaha YBR125.
Mam 180cm/90kg Warto dopłacać do MT-125 czy poza wyglądem niczym się nie różni od YBR125/CB125F?
#125cc #motocykle #motocykle125
@Asteroida: Może bym i kupił coś większego od razu, ale w tym roku nie dam rady zrobić prawka na A. Najwcześniej zacząłbym w 2018. Więc przynajmniej 2 sezony na 125 muszę zrobić
http://www.hyosung.com.pl/aktualnosci/art,66,norma-euro4-i-zmiany-z-nia-zwiazane-w-pigulce.html