Wpis z mikrobloga

@dnasstorm: o wybacz mój panie, jam tylko niewiasta niegodna co nawet "to" pisać nie umie i zawsze ginie gdzieś w tłumie. Następnym razem za taką niegodziwosc zetnij od razu głowę aby już nikogo nie kalac tak ulomnym językiem...
  • Odpowiedz
@psychiatrist: Skrót myślowy, sorry. Stalkować ludzi za głupie zarzutki. Ale spoko, ja się nie boję, moja dziewczyna mnie zna, wie jaki jestem naprawdę. Wykop sirius biznes. XD Chyba tylko niedojeby z wykopu zerwałyby za takie coś w internecie XDDD
  • Odpowiedz
I o te podwójne standardy mi też chodziło. Wrzuciłaś screena mojego wpisu i dostałaś tyle plusów. Ale jak ja bym wrzucił coś takiego, to każdy by miał w------e. I jak tu być popularnym? Chyba sobie zmienię kolor paska to wszystkim o--------i.
@IspitOnYourGrave:
  • Odpowiedz
@Kopamatakawapl jakbyś zostawił wpis to pewnie byłaby atencja i to podobnego rodzaju co u mnie. Jak piszesz takie bzdety w stylu samca alfa to sam się prosisz o krytykę.
Odnośnie podwójnych standardów to jakby podobny wpis co twój wyszedł spod kobiecej ręki to już by psy na niej wieszali i usuwałaby konto pewnie, a tutaj nie było aż tak negatywnego wydźwięku.
Różowy pasek ma swoje dobre i złe strony, ogólnie popularności
  • Odpowiedz