Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1
Czy ukradłeś coś kiedyś? Jak tak to co i skąd?
ukradłeś?
- tak 62.1% (59)
- nie 37.9% (36)

LeoXIV +45
Czaicie, że 2015 prezydentem Polski został trzecioligowy przedstawiciel partii, który był w kancelarii poprzedniego prezydenta, a oprócz tego był euoposłem xD
Masakra, mam nadzieję, że to sie już nie powtórzy, że jakiś sterowalny no-name zostaje prezydentem, nie może być tak, że teoretycznie najbardziej prestiżowe stanowisko zajmuje osoba rozumiejąca, że etykieta to napis na butelce coca-coli xD
Masakra, mam nadzieję, że to sie już nie powtórzy, że jakiś sterowalny no-name zostaje prezydentem, nie może być tak, że teoretycznie najbardziej prestiżowe stanowisko zajmuje osoba rozumiejąca, że etykieta to napis na butelce coca-coli xD

Z Andrzejem Krzywdą, Sławkiem Sobótką i setkami (czy tysiącami?) devów
Prawie 3 godziny materiału, zdecydowanie polecam na leniwą niedzielę zamiast serialu i polityki.
#programowanie #devstyle #live #informatyka #technologia
źródło: comment_o7Xl1l86pozXBVqxsShoVjVn17l35ths.jpg
PobierzTwoi goscie z tylu sa slabo slyszalni, co oczywiscie wynika z ustawienia mikrofonu, i w sumie nie jest to problem, dopoki nie zaczynasz sie smiac, no mi osobiscie r-------o uszy kiedy probuje sie wsluchac w to co mowia po cichu tam z tylu i nagle wybuchasz smiechem. Duzo ciekawych informacji tutaj podano i radzilbym troche "wysrodkowac"/"wygladzic" glosnosc w tym filmiku albo uwazac w nastepnych.