Aktywne Wpisy
Jarusek +115
Przedsiębiorcy mają wywalone na konfederację? Jak to możliwe? XD
PABLO__ESCOBAR +85
Ludzie zachodniego świata w tym Polacy. Czy wy nie widzicie że od wieków zachodnia cywilizacja toczy wojnę z krajami muzulmanskimi. To będzie trwać wiecznie dopóki religia jaka jest ISLAM nie przestanie popierać w swoich przekazach mordow na niewiernych (żydzi, chrześcijanie, jehowi itd)
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
Czy wy #!$%@? tego nie widzicie? Wystarczy chwila czasu i zapoznanie się chociaż szczątkowe czym jest islam. Islam jest wiara w której pogarda do czlowieka innej Religi jest wpisana w
Dzisiaj rano obudziłem się z mega ochotą na chrust. Ale jak to każdy porządny #niebieskipasek w kuchni nienawidze sprzątać po gotowaniu. Wiadomo - gotowanie to moja pasja ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale sprzątanie już nie. Wpadłem zatem na genialny pomysł:
Wiedziałęm, że różowa będzie dzisiaj sprzątać mieszkanie i jedzie na jakieś zakupy wcześniej. Pomyślałem, że jak jej nie będzie to zrobię chrust. No i nadeszła ta chwila, gdy wybyła z mieszkania .Szybki zatem prysznic i do roboty.
Chrust zrobiony i wysłalem jej poniższe zdjęcie z podpisem "Wiem, że uwielbiasz chrust, więc postanowiłem Ci zrobić niespodziankę" (✌ ゚ ∀ ゚)☞ (✌ ゚ ∀ ゚)☞ (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Różowa wniebowzięta, zje i tak ze dwie sztuki nie więcej a ja będę miał chrustu na kilka dni. Aha, po powrocie udawałem, że niedawno skończyłem i zabieram się do sprzątania. Powiedziała, żebym to zostawił, a ona w podzięce za mnie posprząta. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Mireczki, w związku trzeba być #!$%@? szachmistrzem i strategiem. Nie żadne kłótnie, nie żadne proszenia. Wszystko co chcecie osiągnąć trzeba zrobić przez podchody i manipulację ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#gzw #gotujzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #chwalesie