Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +747
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bartlomiej_rakowski +264
Update wpisu. Ja już załadowany po dach, cały tył z*!£%&$y butelkami wzdłuż i wszerz xD Około 21 odjazd.
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Minusem pada jest to, że w zasadzie trzeba się dosyć namęczyć, a i tak nigdy nie będzie idealnie. Jeździ się fajnie, biega się fajnie. Nawet da się strzelać bez większych problemów. Nie jest to poziom myszki oczywiście, ale jak komuś nie zależy ma headshotach to sobie poradzi. Jedyne co mi nie pasuje, to strzelanie z pojazdów. Celowanie jest wolniejsze niż myszka, a podczas jazdy jednak dynamika jest wazna. Sam pad od xboxa jest tez dziwnie ustawiony (hamowanie i skręcanie nagle odpala Ci celowanie) i sprawia to czasem problemy, a tak nie do końca mam pomysł jak do obejsc. Ale ogólnie gra się przyjemnie. Gaben odwalil kawał dobrej roboty. Więc jak ktoś jest niezdecydowany, to niech się zdecyduje. Bo moim zdaniem warto.
Komentarz usunięty przez autora