Aktywne Wpisy
ZnUrtem +15
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Nighthuntero +392
witam, mam pytanie czy istnieją naturalne boostery mózgu,? Albo na co zwracać uwagę odnośnie stylu życia, diety itd, tak żeby zapewnić optymalną prace?
#zdrowie #dieta #suplementy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Co do diety to na pewno nie możesz za bardzo przesadzać ze zmniejszaniem ilości tłuszczy i na pewno wprowadzić musisz omega-3. Warzywa wiadomo sporo i trochę owoców.
Pić wodę, ja lubię średniozmineralizowaną. pij jaką chcesz tylko pij.
Ruch, albo jakieś świadome oddychanie. Coś żeby porządnie się dotlenić te parę razy dziennie.
A jak to będzie za mało to zapraszam
https://examine.com/
Tam można wyszukać daną substancję i strona pokazuje zagregowane badania naukowe pod kątem wpływu na różne elementy, np Cognition, Memory, itd.
Ja będę testował: