Aktywne Wpisy
Cześć, dziś wystawiłem 2 ostatnie faktury w formie draftu za 2023 więc wrzucę podsumowanie i jednocześnie #chwalesie swoim skromnym osiągnięciem za ostatnie 2 lata (2022 i 2023). W skrócie mogę powiedzieć że OE się opłaca, jak macie możliwość róbcie na dwa baty i się nie przejmujcie czy to moralne czy nie. Jak wam uda się wyłapać zagraniczny kontrakt za zachodnie stawki to łykajcie jak pelikan.
Przychód licząc przez ten cały okreś średni
Przychód licząc przez ten cały okreś średni
#p0lka #przegryw #blackpill #incel #przegrywpo30tce #polakicebulaki
Witajcie :))) Właśnie robię remont w mieszkaniu i zamówiłam sobie nowe mebelki. Tak prezentuje się moja nowa komoda, całkowicie złożona przeze mnie, bez pomocy spoconego Jana, któremu wydaje się, że jest inteligentny bo umie skręcić kilka śrubek :))) Oczywiście to dotyczy tych, którzy cokolwiek robią bo wiadomo, że przegryw ma do wszystkiego dwie lewe ręce :))) Po co mi facet w domu, skoro sama z powodzeniem
Witajcie :))) Właśnie robię remont w mieszkaniu i zamówiłam sobie nowe mebelki. Tak prezentuje się moja nowa komoda, całkowicie złożona przeze mnie, bez pomocy spoconego Jana, któremu wydaje się, że jest inteligentny bo umie skręcić kilka śrubek :))) Oczywiście to dotyczy tych, którzy cokolwiek robią bo wiadomo, że przegryw ma do wszystkiego dwie lewe ręce :))) Po co mi facet w domu, skoro sama z powodzeniem
Jeżeli komuś się znudził już The Binding of Isaac, to śmiało kupujcie Enter the Gungeon. Jak ktoś jeszcze pamięta Crimsonlanda, to czeka Was dobra niespodzianka. Nie będę się rozpisywał długo, więc zostawię tylko krótką listę broni:
To może krótka lista: pistolet świetlny z czasów NES wypluwający białe smugi lasera i kaczki z „Duck Hunt”. Nabój do strzelby strzelający strzelbami, które podczas lotu strzelają śrutem. Gniazdo rozwścieczonych, samonaprowadzających się os. Protonowy plecak z “Pogromców Duchów”. Zielony karabin szturmowy zamieniający się podczas ładowania w miecz świetlny, który odbija pociski do wroga. Devolver – rewolwer mający szansę zmienić wroga w innego słabszego. Macka otchłani dusząca wrogów jak boa dusiciel. Przecinak plazmowy z Dead Space. Bronie, które po przeładowaniu przemieniają się w coś innego albo prowadzą zupełnie inny tryb ostrzału. Lampa dżina posiadająca tylko trzy naboje w magazynku (życzenia), ale oznacza wroga i po czasie zjawa się napakowany, błękitny i wschodnio wyglądający dżin z Aladyna, który sprzedaje kolosalny cios podbródkowy wrogowi. Kręgosłup 47 będący owocem połączenia kręgosłupa i Ak-47. Rękawica Mega Mana. Ceglany pistolet strzelający żółwimi skorupami z Mario Bros. Wszelakiej maści karabiny szturmowe i pistolety, a nawet butla z gazem oznaczająca przeciwnika, którego później pożera wielki rekin jak w „Szczękach” Spilberga
Zawołam @HaveANiceDayMan:, bo może czekać go tam niespodzianka, ale Race to the Rape nie wypadało wrzucać...
#gry #rozrywka #thebindingofisaac #myrmekochoria