Wpis z mikrobloga

@KanapkaPL: na reddicie piszą tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)

opened 15 chests for 45000 gold at the PBE and got 6000 essence.

Radiant chests cost 3000 gold each. I bought 29 chests for 87k gold and got 13720 essence from these chests (not the > largest sampling size, but it should work). That means the conversion is about:

1 essence costs 6.34 gold

Więc niezbyt ciekawie xD
@KanapkaPL: Najlepsze bo nie wiadomo ile te legendarki będą kosztować tej esencji xD strzelam, że 10k to minimum patrząc na ich statystyki. Czyli hipotetycznie licząc wychodziłoby około 80-100k golda na 1 legendarkę no chyba, że z fartem będą leciały epickie karty ze skrzynek. Będzie śmiesznie xD
@Endrjuu:
@nietopies: no ale z drugiej strony to mają być legendarne karty dodające unikatowe własciwości, więc chyba dobrze, że ludzie nie zdobędą ich w wszystkich w miesiąc.

Oby to nie stworzyło sytuacji,
- hi i main skyee i have legendary card
- nope dont 2x flank
- i have legendary fuck u
@Haradrim: Właśnie dobrze, że będzie jakieś wyzwanie, nie mówię, że nie :D Gorzej będzie z nowymi bohaterami u których będzie już trzeba wydać 10k na dwie epickie karty żeby jakiś sensowny deck zrobić :D
@nietopies: Nie grałem jakiś czas i dopiero teraz dowiaduję się że jakieś zmiany wprowadzają, co się stało, że karty które miałem kupione i nadal mam je w buildach, których używam, są teraz zablokowane? Muszę je znowu kupić?