Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki!
Niedawno stworzyłem na własne potrzeby prostą stronkę do monitorowania historii cen produktów w najpopularniejszych chińskich sklepach czyli #banggood #gearbest i #aliexpress. Gdy znajomi kupujący w chinach się dowiedzieli o tym zaczęli mnie namawiać abym im ją udostępnił więc uznałem, że skoro zapotrzebowanie jest spore to czemu by nie ogarnąć tego graficznie i nie wypuścić w świat. Sam przecież korzystam na codzień z wielu projektów, które powstały właśnie tu - na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więc uznałem, że teraz ja dam coś od siebie. Tak powstała strona cnprice.ninja
Myślę, że się przyda i będziecie używać aby was #januszebiznesu z Chin nie łapały na fałszywe promocje ( ͜͡ʖ ͡€) Jako zielonka trochę nie wypada robić #rozdajo, ale mogę obiecać że jak ten post zdobędzie powyżej 256 plusów to zrobię rozdajo niespodziankę, już jako pomarańczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam do przetestowania cnprice.ninja

Pobierz
źródło: comment_HFryPbCCShBN7NQq6CbWDRZQ19zOjScY.jpg
  • 16
@cnprice_ninja: ale wiesz kolego że w przypadku aliexpress będzie to średnio działać? chińczyki bardzo często zamykają "product link" i otwierają nowy z tym samym przedmiotem tak by nikt się nie połapał ile to kosztowało