Aktywne Wpisy
Osobom, które zaplusowaly ten wpis, jestem (a przynajmniej tak uważam) winien OSTATECZNY update.
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #
Otóż PKP Intercity się nawet spisało i pociąg dojechał do stacji końcowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsi pasażerowie na stacji końcowej zaczęli opuszczać wagony o 11:05 tj. 105 minut po planowanym przyjeździe na 9:20. Biorąc pod uwagę, że początkowe szacunki mówiły o czasie przyjazdu raczej bliżej 12:00, to nie ma tragedii.
#pkp #intercity #
Chodtok +40
Niedawno stworzyłem na własne potrzeby prostą stronkę do monitorowania historii cen produktów w najpopularniejszych chińskich sklepach czyli #banggood #gearbest i #aliexpress. Gdy znajomi kupujący w chinach się dowiedzieli o tym zaczęli mnie namawiać abym im ją udostępnił więc uznałem, że skoro zapotrzebowanie jest spore to czemu by nie ogarnąć tego graficznie i nie wypuścić w świat. Sam przecież korzystam na codzień z wielu projektów, które powstały właśnie tu - na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więc uznałem, że teraz ja dam coś od siebie. Tak powstała strona cnprice.ninja
Myślę, że się przyda i będziecie używać aby was #januszebiznesu z Chin nie łapały na fałszywe promocje ( ͡€ ͜ʖ ͡€) Jako zielonka trochę nie wypada robić #rozdajo, ale mogę obiecać że jak ten post zdobędzie powyżej 256 plusów to zrobię rozdajo niespodziankę, już jako pomarańczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do przetestowania cnprice.ninja
naciskasz "Sprawdź historię cen" i jesteś na miejscu.
Dobrze by było gdybym nie musiał dopłacać do utrzymania serwera i domeny. Nie zmuszam nikogo do klikania, kto doceni ten czasem kliknie i wesprze.