Mam pod ręką paczkę fajek. Nie ubył z niej ani jeden od niedzieli i wcale mnie nie ciągnie do palenia. Po 25 latach postanowiłem rzucić i już 4 pełne dni nie palę. Każdy plus to kolejny dzień bez papieroska :D
@koloman: Bo nikt z nocnej nigdy nie powiedział dlaczego mam nie tagować. A za kurs wyciszania telefonów lub wylogowywania się z aplikacji biorę 100 zł.
@Casuperu: powodzenia! Życzę Ci żeby Ci się udało rzucić całkiem. Fajnie jest jak coś ludziom w życiu wychodzi! Sam powoli się przymierzam do rzucenia, bo niestety po kolejnym rozstaniu z kolejna kobieta do tego durnego nałogu wróciłem.
@Casuperu Mi w rzuceniu pomogła książka Allena Carra "Łatwy sposób na rzucenie palenia". Nawet jak sobie dobrze radzisz, to bardzo polecam przeczytać, bardzo dużo daje, unikniesz szarpania się z "silną wolą". Trzymam kciuki za Twój sukces :)
@Casuperu: Powodzenia, aczkolwiek nie myśl, że to sukces. Rok niepalenia to też #!$%@?. Ale jak 4 lata miną, możesz powolutku, po cichutku powiadamiać dookoła, że nie #!$%@? jak bezdomny.
#rzucampalenie
#zdrowie
#casuperuwcsk
#oswiadczenie
@Casuperu: Powodzenia, aczkolwiek nie myśl, że to sukces. Rok niepalenia to też #!$%@?. Ale jak 4 lata miną, możesz powolutku, po cichutku powiadamiać dookoła, że nie #!$%@? jak bezdomny.