Wpis z mikrobloga

1.Bądź mną.
2.Chce ci się pić jak s-------n.
3.Nie chce ci się wstawać z łóżka.
4.Arsenal
5.Zespotuj po ciemku kształt puszki na szafeczce którą w nocy położyła dla siebie na rano różowa.
6.W-------l całość na raz.
7.to RedBull.jpg
8.oczy jak żarówki do rana.
9.sen tak bardzo r-------y i potencjalny dzień w pracy też tak bardzo r-------y.
10.siedz na nocnej i obserwuj karuzele s----------a pod gownowpisem
11.pobudka o 6:00, 5:06 na zegarku
12.brak profitu

#zycie #tyleprzegrac #gownowpis #coolstory
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cpuant przecież w Yerbie i Guaranie też masz kofeinę xD

Która działa najlepiej w połączeniu z cukrem. Bez cukru kawa g---o da, dlatego najlepiej pić słodką albo po posiłku. Picie samej kawy da marne efekty psychostymulujące, a w tym celu ją pijemy.
W przypadku Yerby do gry wchodzą też inne roślinne alkaloidy, ale główna substancja aktywna jest dokładnie ta sama.

Jeszcze inna sprawa jest taka, że wrażliwość na kofeinę jest osobniczo zmienna,
  • Odpowiedz
@chaberr: Też myślałem całe życie, że nic na mnie nie działa, dopóki nie zacząłem wyjeżdżać na delegacje. Otóż działa, ale tylko i wyłącznie redbull i minimum dwie półlitrowe puszeczki. Mogę przepracować cały dzień i jeszcze wracać do Polski, bez stresu, że zasnę za kierownicą. Oczywiście odbija się to na zdrowiu na pewno, dlatego staram się to robić jak najrzadziej, ale działa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
4.Arsenal

5.Zespotuj po ciemku kształt puszki na szafeczce którą w nocy położyła dla siebie na rano różowa.

6.W-------l całość na raz.

7.to RedBull.jpg

8.oczy jak żarówki do rana.

@
  • Odpowiedz
@Paladin_Woodrugh: @slowmotion: tak to jest jak się znajdzie taki "artykuł" link, a potem powiela się bzdury, że kofeina z guarany jest inna niż kofeina z kawy... bo przecież w artykule napisali, że yerba zawiera inne odmiany kofeiny, konkretnie mateinę!!!!1111 Masakra. Aż się muszę napić tlenku wodoru.
  • Odpowiedz
@wsciekly1: energetyki z kofeiną to nie woda z cukrem, skąd te teksty o mentalnej Etiopii?

@slowmotion: @Stragan: to jest właśnie dramat naszych czasów. Dezinformacja powszechna. To nie jest tak, że ludzie nie wiedzą tego czy tamtego - oni wiedzą źle. To jest, moim zdaniem, dużo gorsze i taka pseudowiedza dominuje wszystkie dziedziny naszego życia, od zdrowia, przez diety, psychologię, pracę, gospodarkę, jazdę samochodem... na polityce kończąc.
  • Odpowiedz
Jeśli o mnie chodzi, to jeden Red Bull czy tam Tiger daje mi kopa na max godzinę - a potem zjazd i wracam do stanu przed wypiciem. Co więcej, jak jestem zmęczony, to po tej godzinie od wypicia jestem jeszcze bardziej senny, więc mogę spokojnie pić na 1-2 h przed snem. BTW mój rekord to 8 Red Bulli 250ml w 8h podczas nocnej trasy Toruń > Norymberga (cały czas prowadząc). Brzuch mnie
  • Odpowiedz