#anonimowemirkowyznania #niebieskiepaski czym golicie pachy i miejsca intymne tak aby było komfortowo i tanio? Jednorazówkami, maszynkami z wymiennymi żyletkami? A może wosk i zgarniacie łopatką? Zastanawiam się nad zakupem maszynki elektrycznej Philips Body Groom za ok. 150zł bo można regulować długość. Te żyletki dla #rozowepaski to tylko glaszczą a nie golą. #higienaintymna #loniaki #ogolpachy #ogolsmierdziela
@AnonimoweMirkoWyznania: Polecam tradycyjne golarki z wymiennymi ostrzami. Jedno ostrze starcza na kilka razy. Elektrycznej nie polecam. Całe jaja będziesz miał pokaleczone. Pianka do golenia + tradycyjne maszynki i będzie dobrze. Po jakimś czasie skóra ci się przyzwyczai jeśli będziesz miał mocne podrażnienia
OP: @Nakryls: No to współczuje braku higieny, pewnie o lodziku to tylko możesz pomarzyć. @Alkoman_i_Narkocholik: Miałem na myśli, że mogę np. pojechać na 3mm #nadbenizie a jajka na 0. @TheD3luxed: Ok, jakieś konkretne polecasz? Kupujesz taniej w necie czy to są podróbki i tylko Rossman? @panjerzyduzomierzy: Może być ciężko
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP) Zaakceptował: sokytsinolop
OP: @Nakryls: Zastanów się czy przy kontakcie fizycznym z kobietą chciałbyś babrać się w jej kłakach. Nie? To czemu ona ma to robić? Chyba, że Ty z tych nieinicjujących, to ok. @TheD3luxed: Mach 3 Turbo jest OK? Bo Fusion Proglide wychodzi dosyć drogo.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania lol k---a, tyle lat nikomu to nie przeszkadzało a teraz nagle wszystkim o--------a... Ja przycinam jajka ale bynajmniej nie z powodu lodzika... Po prostu wygodniej operować fujarą przy laniu.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
#niebieskiepaski czym golicie pachy i miejsca intymne tak aby było komfortowo i tanio? Jednorazówkami, maszynkami z wymiennymi żyletkami? A może wosk i zgarniacie łopatką? Zastanawiam się nad zakupem maszynki elektrycznej Philips Body Groom za ok. 150zł bo można regulować długość.
Te żyletki dla #rozowepaski to tylko glaszczą a nie golą.
#higienaintymna #loniaki #ogolpachy #ogolsmierdziela
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: nie golimy
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: regulujesz długość włosów pod pachą? ( ͡º ͜ʖ͡º) Zostawiasz grzywkę, czy ocb?
A miejsca intymne przycinam golarką.
@Alkoman_i_Narkocholik: Miałem na myśli, że mogę np. pojechać na 3mm #nadbenizie a jajka na 0.
@TheD3luxed: Ok, jakieś konkretne polecasz? Kupujesz taniej w necie czy to są podróbki i tylko Rossman?
@panjerzyduzomierzy: Może być ciężko
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
@TheD3luxed: Mach 3 Turbo jest OK? Bo Fusion Proglide wychodzi dosyć drogo.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Ja przycinam jajka ale bynajmniej nie z powodu lodzika... Po prostu wygodniej operować fujarą przy laniu.