Wpis z mikrobloga

@LordOfTheBananas: a co bys mi doradzil, bo mam w laptopie 2 wejscia na karty ram w jedyn siedzi nowsza 4gb oryginalnia z laptopa z oryginalnie zainstalowanym win 8 a druga 1gb ze starszego notebooka z win7
Bo ja myslke ze ta jedna lepiej bedzie wyjac wtedy jeden port do obsluzenia mniej ? narazie testuje win vista x86 czysty ma duzo bledow sp1 troche to poprawil ale jeszcze ma bledy, jak bedzie
@MaTyyy: 1.Nie jestem informatykiem, bardzo bym chcial ale z moim angielskim wybacz panie ( ͡° ʖ̯ ͡°).
2.Windows dziala dobrze bledow ma moze troche jak opisalem sp1 ma ich mniej a nie probowalem sp2 jeszcze co zrobie dopiero na koniec, jeszcze 2 gry do sprawdzenia.Viste testuje 1 raz i jestem zadowolony, najlzeszy system jaki widzialem przynajmniej dla mojego pc, w sam raz do gier, mialem problem z
@AnonekX: Ściągnij program Speccy (zaawansowana instalacja, odznacz dodatki). Program ci powie ile komputer w swoim wnętrzu rozpoznaje pamięci RAM.
To co jest na screenie - Page File 5525M - to pamięć przeznaczona do stronicowania. Tzn. część dysku zastępuje pamięć RAM, które zapobiega przepełnianie się RAMu. Nie jest to dobre dla dysku.
Napisz, jaki masz model procesora, ile GB RAM, ile pamięci na dysku, model karty graficznej jeśli w ogóle posiadasz.
Wszystkie