Aktywne Wpisy
Lewusx +732
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Mia900 +17
#mirabelkaszukamirka #samotnosc
Kiedyś próbowałam i nie wyszło, ale nie zaszkodzi spróbować jeszcze raz xD
O mnie:
- lvl 27
- #warszawa
- 166 cm wzrostu, waga około 52 - 56 kg (nie wiem dokładnie, nie ważę się, ale ulana nie jestem)
- wykształcenie wyższe (ale ten aspekt w sumie nie ma dla mnie większego znaczenia)
- pracuję, utrzymuję się sama
- nie szukam chada, tylko normalnego, zwykłego chłopa, ale ty też nie
Kiedyś próbowałam i nie wyszło, ale nie zaszkodzi spróbować jeszcze raz xD
O mnie:
- lvl 27
- #warszawa
- 166 cm wzrostu, waga około 52 - 56 kg (nie wiem dokładnie, nie ważę się, ale ulana nie jestem)
- wykształcenie wyższe (ale ten aspekt w sumie nie ma dla mnie większego znaczenia)
- pracuję, utrzymuję się sama
- nie szukam chada, tylko normalnego, zwykłego chłopa, ale ty też nie
Co prawda mam 5 gb ramu ale 32bitowy windows nie obsl.......
Odpali/NieOdpali
Komentarz usunięty przez autora
Bo ja myslke ze ta jedna lepiej bedzie wyjac wtedy jeden port do obsluzenia mniej ? narazie testuje win vista x86 czysty ma duzo bledow sp1 troche to poprawil ale jeszcze ma bledy, jak bedzie
2.Windows dziala dobrze bledow ma moze troche jak opisalem sp1 ma ich mniej a nie probowalem sp2 jeszcze co zrobie dopiero na koniec, jeszcze 2 gry do sprawdzenia.Viste testuje 1 raz i jestem zadowolony, najlzeszy system jaki widzialem przynajmniej dla mojego pc, w sam raz do gier, mialem problem z
To co jest na screenie - Page File 5525M - to pamięć przeznaczona do stronicowania. Tzn. część dysku zastępuje pamięć RAM, które zapobiega przepełnianie się RAMu. Nie jest to dobre dla dysku.
Napisz, jaki masz model procesora, ile GB RAM, ile pamięci na dysku, model karty graficznej jeśli w ogóle posiadasz.
Wszystkie