Aktywne Wpisy
blackghost +26
Tak się zastanawiałem dziś z żoną oboje level 40+ i mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że

AdamF_OG +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Pod piramidą Cheopsa znaleziono 2km [sic!] Struktury,które wyglądają jak kolumny](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ea6f5099a697bb1ef3986ffa8b7626ed28db0c59fa45382d437a39e1cf47e232,q80.png)

Jaki jest według was najpiękniejszy sportowy samochód, jeśli mówimy o współczesnych? Jak dla mnie Jaguar F-type wygrywa, jeśli będzie dobrze szło to na wiosnę będę szukać jakiegoś fajnego egzepmlarza, po prostu się zakochałem w tym wyglądzie.
#motoryzacja #carboners #samochody
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Shyvana
@zolwixx: eeeee tam, Murcielago to jest nadsamochód, albo Reventon, mmmm jeździłbym
źródło: comment_Dat0aMmQozWXKlAPquvALuK2A1Y6mTTd.jpg
Pobierz@anonim1133: masz
źródło: comment_BS6xlLIUUvU9moxBY5myn07RJAXxnAiv.jpg
Pobierzźródło: comment_x5exUpw4CrkhPkkO6DuIiE9uWnWz6pNb.jpg
Pobierzźródło: comment_zgFzPW4kjUugCGTeaKxFsAMAz97khD5o.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_OCnyiRtmkaCArFiknHwqR0WD0TivS9fm.jpg
PobierzDaewoo-FSO Polonez Atu Plus, ponadczasowa elegancja, też będę szukał jakiegoś na wiosnę, teraz nie ma co bo jeszcze rdza powychodzi to się na wiosnę akurat zrobi.
źródło: comment_1k987HSR3SGZQEw7KMjgQVzcDpJLDw2F.jpg
Pobierz