Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Bodzias1844: Jeśli chodzi o 3 rzeczy związane z samochodem:
- olej
- hamulce
- opony
to nie biorę żadnych kompromisów. Muszę czuć wzorową przyczepność podczas każdego sezonu
  • Odpowiedz
  • 6
@rajman: Całe 60 koni i 95 niuta pod maską.

@Bodzias1844 Jaką Fabią 1.4? 1.4 to ja miałem w Golfie starym z początku wieku. Tu mam nowoczesne 1.0.

@assninja No właśnie dopiero co weszły nowe. Stare wymienione choć mechanik powiedział, że na starych jeszcze bym z 50k km porobił. Ale frustrowały mnie, że piszczały już przy hamowaniu. Także - 0 kompromisów, wymienione zarówno klocki jak i tarcze (a przy
  • Odpowiedz
@AdamF_OG: Nawet nie masz pojęcia jak tęskniłem! Witaj Adamie Fabiarzu z powrotem! Jedna prośba, wstawiaj jak najwięcej swoich urojeń, bo od usunięcia Twojego konta, nie mam czego czytać na poprawę humoru xD
  • Odpowiedz
@AdamF_OG: chciałbym cię Adam poznać, bo wyobrażam sobie ciebie jako ~50 lat, we flanelowej koszuli w kratę, z takimi brzydkimi butami z CCC, z brązowymi spodniami sztruksami no i tłustymi włosami. bez obrazy, bo jesteś najlepszym trollem z motoryzacji tutaj XDD
  • Odpowiedz
  • 5
@Chwast25: Na lato mam będzie Kumho Ecowing na których jeszcze wyjechałem z salonu. Jak się zużyją to potem na lato Dębica Presto HP

@janushejro Dziękuję. Mam mniej lat, nie noszę koszul w kratę, a buty kupuję za 150 - 200 zł zwykle, więc chyba nienajgorsze, a włosy myję 5-7 x tygodniowo ^^

@Rustyyyy Sól jest zmywana w miarę regularnie, podwozie ma warstwę konserwującą zrobione, a nadwozie folię PPF.
  • Odpowiedz