Aktywne Wpisy
cotozazycie +3
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +161
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
- olej
- hamulce
- opony
to nie biorę żadnych kompromisów. Muszę czuć wzorową przyczepność podczas każdego sezonu
@sberatel no tak średnio kojarzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bodzias1844 Jaką Fabią 1.4? 1.4 to ja miałem w Golfie starym z początku wieku. Tu mam nowoczesne 1.0.
@assninja No właśnie dopiero co weszły nowe. Stare wymienione choć mechanik powiedział, że na starych jeszcze bym z 50k km porobił. Ale frustrowały mnie, że piszczały już przy hamowaniu. Także - 0 kompromisów, wymienione zarówno klocki jak i tarcze (a przy
@AdamF_OG: i dlatego jeździsz na Dębicy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każda trumna na kołach miała kiedyś jeden purchelek
@janushejro Dziękuję. Mam mniej lat, nie noszę koszul w kratę, a buty kupuję za 150 - 200 zł zwykle, więc chyba nienajgorsze, a włosy myję 5-7 x tygodniowo ^^
@Rustyyyy Sól jest zmywana w miarę regularnie, podwozie ma warstwę konserwującą zrobione, a nadwozie folię PPF.
Czy idziesz na kompromis ? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file4080617869031889404
Pobierz