Wpis z mikrobloga

@Gibbsohn: przecie robi tak każdy rząd od momentu powstania 3rp - pewnie wcześniej to samo.... a wy wyglądacie dalej na równi zaskoczonych jak 50 letnia dziwka z alzheimerem że ją dzisiaj ruchać będą... co śmieszne ciągle głosujecie w kółko na tych samych twierdząc że będzie tym razem inaczej niesamowite czysta esencja szaleństwa robić w kółko to samo i spodziewać się innych rezultatów do tego być oburzonym że ciągle jest tak samo....
@Gibbsohn: nie oceniłem to że dalej cię to śmieszy//oburza - coś co de facto stało się codziennością Polskiej polityki ( o ile nie międzynarodowej ) od już długiego czasu nie mówiąc już o fakcie że jest tyle spraw aby wyśmiewać nowy rząd, nie wiem dla mnie temat obsadzania stanowisk członkami rodziny itp itd znudził się już przy SLD
@Aeny: najgorsze jest to, ze ludzie uslyszeli co o nas sadza politycy po, co sadzi/co robi o nas pis, a ci dalej sie bawia w wojenki a po tamto, pis to. xD zamiast poprzec takiego liroya czy chociazby korwina czy #!$%@? jakas inna, swieza partie. juz nie mowiac o ordynacji wyborczej czy demokracji bezposredniej. albo zeby chociaz wyjsc na ludzie jak w rumunii i wspolnie wykrzyczec ,,#!$%@? mac" zeby sie swiniom