Aktywne Wpisy
Dołącz do naszej akcji #jesteswygrywem - załóż konto GOmobile i odbierz 50 zł w
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
LuckyStrike +52
Zabrałem swoją chińska żonę do Polski. Ogólnie wstyd i zażenowanie. Stwierdziła że w #polska jest jak 30 lat temu w #chiny tzn. zacofanie, nie ma normalnych dróg, ogólnie brak transportu i połączeń miedzy miastami. Nie mogła się powstrzymać od śmiechu jak zobaczyła EN57 na stacji w #katowice gdzie napadli ją żule jak zostawiłem ją samą na dosłownie dwie minuty (plus inne atrakcje jak jedyna ubikacja na cały dworzec i to płatna, niedziałające
#truestory
Hej Mirki, wczoraj zrobiłem coś co nie leży w mojej naturze, ale mam nadzieję, że ostatecznie będzie #wygryw
Mój syn ćpa od roku przynajmniej. Klika razy go złapaliśmy na testach. Wali amfetaminę , a najgorsze jest to, że w związku z tym ma duże problemy z utrzymaniem pracy, własnie stracił następną. Jesteśmy załamani. W sobotę znów przegiął pałę. Tym razem zażyczyliśmy dostępu do komputera i do telefonu. Bez najmniejszej żenady posprawdzaliśmy mu messengera i pocztę . Obraz nędzy i rozpaczy, wszystko obraca się wokół dragów. I od razu uprzedzę pytanie, czy z Nim rozmawialiśmy? Tak , dziesiątki razy , ja z żoną, babcia. Nic nie trafia do Jego głowy, żaden przekaz.
Wracając do rematu.
W pewnym momencie w Messengerze pojawiła się wiadomość od gościa, co mu to sprzedaje. Podjąlem grę i zarzuciłem haczyk, że chcę kupić. Ważne jest to , że mieszkamy na wsi, takiej sypialni obok 20-tyś. miasta i dostęp do tego gówna jest mocno ograniczony. Na pewno bardziej, niż w dużych miastach. Namówiłem dealera, żeby przyjechał na przystanek i że kupię. Przebrałem się w kurtkę syna i czekam. Przemoc nie leży w mojej naturze, ale jak gościu przyjechał to na powitanie dostał dwa strzały w ryj . Karyna obok zaczyna drzeć mordę, żebym przestał. Łepek się uchylał, to waliłem w żebra. No i gadka, żeby mi się #!$%@? więcej tu nie pokazywał, że jak #!$%@? zobaczę go jeszcze w okolicy to mu znowu #!$%@?ę. I co najważniejsze, to to, że mogłem go #!$%@?ć na pały i zrobić prowokację. Nie jestem #!$%@?, nie byłem święty w swoim życiu i sam z pałami miałem do czynienia, więc nie lubię #!$%@?.
Poszedłem do domu, spaliłem fajkę, opowiedziałem żonie co zrobiłem - "Pobiłem go"-hehe
Dzisiaj na FC napisał do mnie ten łepek. W pojednawczym tonie. Że chciałby zapomnieć o całej sprawie. Napisał też, że załatwi sprawę tak, że Syn nie kupi nic w promieniu 30 km.
I wiecie co, mam satysfakcję, bo mam już 47 lat na karku a poczułem się jak Marek Konrad z filmu "Prawo Ojca" .
Dokładnie teraz mój Syn siedzi koło mnie i wysyła apki w/s pracy za granicą. Ma do wyboru albo wyjazd zarobkowy ( z zastrzeżeniem , że nie Holandii ) , albo trzymiesięczną kurację w zamkniętym ośrodku.
Życzcie powodzenia Mirki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu
Tu się nic kupy nie trzyma xD
Nazewnictwo godne 14 latka
Sam jesteś w narkotykowym nałogu a doroslemu synowi zabraniasz?
Sam piszesz, że Twojej pipidówie 20tys. syn sie zaopatruje w fete, a myślisz, ze za granicą narkotyki sprzedają tylko w Amsterdamie? XD
Albo TOP KEK, albo gurwa
wyjazd nic nie zmieni skoro nie umie sie sam kontrolować
Ja bym go dał na odwyk a później do roboty gdzieś blisko żeby miec oko na niego
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: dorotka-wu
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, chcesz go wysłać za granicę? xD Tak bardzo mu ufasz czy chcesz się pozbyć problemu, żeby ludzie przestali obgadywać na wiosce? I to:
@AnonimoweMirkoWyznania:
Może do USA ? tam metaamfetamine będzie mógł brać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: A nowe towarzystwo sam mu wybierzesz? Oczywiście że nie. Narkotyki są skutkiem, nie powodem. Zabierz się za leczenie powodów i chęci ich wyszukiwania, a nie skutków, bo bez tego powody zawsze się znajdą. Pytałeś się go dlaczego ćpa? Na spokojnie, podczas rozmowy, czy mu to wykrzyczałeś?
@AnonimoweMirkoWyznania: Twoim zdaniem, czyli zdaniem uzależnionego nałogowca. Twój syn też nie widzi problemu w braniu fety, tak jak Ty nie widzisz problemu w paleniu fajek. A fakt jest taki, że oba uzależnienia różnią się tylko ceną narkotyku.
Oczywiście tylko hipotetycznie bo ten temat to zarzutka niskiej jakości.
Ech #!$%@?, nic się w tym kraju nie zmieni (╯︵╰,) jakby go #!$%@?ł, to by przestał sprzedawać bo poszedłby siedzieć, a tak to dostał po ryju... wykuruje się i idzie dalej XD
niezłe z was patusy XD
@Flypho: A Ty uważasz, że dealer sprzedający dragi z moralnego punkty widzenia nic złego nie robi?
Załamka
Zaakceptował: Shyvana
@AnonimoweMirkoWyznania: a co ty myślisz że tylko w Holnadii i Polsce amfa jest?
@AnonimoweMirkoWyznania: A co złego robi? Rozumiem, że handlarze bronią to też źli ludzie i gdybyśmy mieszkali w USA i twój syn kupiłby pistolet i kogoś zabił to #!$%@?łbyś właścicielowi sklepu? xD Fajnie masz na chacie.
Po taki wypowiedziach zaczynam tęsknić za czasami leseferystycznego wykopu z główną zasraną krulem.
@FuriousViking:
@FuriousViking- a skąd pewność, że zarzutka , a nie prawdziwe zdarzenie? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Nie będę przesyłał Ci korespondencji z tym dealerem, bo jest na laptopie syna a nie mam już siły na kolejną porcję wrażeń związaną z tą sprawą.
Komentarz usunięty przez moderatora