Aktywne Wpisy
cleopatre +57
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Dinth +41
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dlaczego PiS chce trzykrotnie powiększyć Warszawę? To oczywiste, chodzi o przejęcie władzy w mieście, z którym partia Jarosława Kaczyńskiego od ponad dekady ma problem. Dołączenie 32 gmin gdzie większość wyobrców jest pro-pisowska to jednak nie tylko pewność zwycięstwa w wyborach samorządowych, ale niestety również szereg problemów dla mieszkańców.
Pomijając to, że wreszcie w Warszawie pojawi się odpowiednia ilość terenów zielonych, na przykład część Puszczy Kampinoskiej to radykalne powiększenie miasta o tak ogromny teren to gigantyczne obciążenie dla infrastruktury.Sama komunikacja miejska będzie miała problem z obsłużeniem nowych dzielnic, które dotychczas nie były włączone w warszawską strefę komunikacyjną takich jak np. Brwinów. Czy autobusy nocne będą każdej nocy przejeżdżać Kampinos?
Dodatkowo 60 tysięcy mieszkańców okolicznych gmin będzie wybierać 5 radnych, co spowoduje ogromną dysproporcję wagi głosu mieszkańców, ponieważ dokładnie tę samą ilość radnych będzie wybierać 820 tysięcy mieszkańców obecnej Warszawy. Połowa radnych o mandacie prawie czternastokrotnie mniejszym będzie w stanie zablokować niemal każdy projekt mający służyć mieszkańcom Warszawy.
Nikt nie wątpi w to, że Warszawa powinna się powiększać, niestety rządzący nie mają absolutnego pojęcia czym jest zrównoważony rozwój. Skokowe powiększenie miasta wywoła niemałą urbanistyczną tragedię, której skutki będzie się leczyć dekadami. Obóz rządzący zdaje się jednak tym nie przejmować, ważne że będzie mógł się cieszyć pełnią władzy.
#polityka #neuropa #4konserwy #warszawa
Sensacji ? Dostaliscie mniej plusow niz losowa loszka wstawiajaca swoje sweet focie XDDD.
I mieliscie byc liberalni, wolnorynkwi itp.
Poki co 100% waszej dzialalnosci to bycie tubą opozycji, dafuq.
Wiem czego dotyczy ten temat, bo czytalem o nin wczesniej. Problem w tym, ze wy sie nie ustosunkowujecie do tego co sie do was pisze, tubo opozycji.
Nie podejmujecie zadnych zagadnien zwiazanych z tym z czym mialo byc.
Poki co wasz "liberalizm" sprowadza sie do bycia antypis i niczego wiecej.
Sprzeciw wobec idei centralizacji to postulat liberalny. Ale co tam lewicowy white-trashowiec (udający rynktarda) może wiedzieć. Ciapaci kradną mu miejsca pracy, zamieszkania i kobiety. "Nie tak miał działać ten wolnorynkowy welfare-state!!!".
@Laserade: Naprawdę poćwicz z polszczyzną bo nie da się tego czytać.
@Thorkill: I ludzie z tych 32 gmin będą decydowali kim będzie prezydent Warszawy.
@LiberalniDemokraci: Ale dalej nijak to się ma do tekstu o "powiększaniu miasta".
Nawet nie zaczeliscie tu funkcjonowac, a juz zenada.
EJ, NIECH ZGADNE O CZYM BEDZIE WASZ NASTEPNY TEMAT, O PIS. A JESZCZE KOLEJNY ? Tez o pis. A jeszcze nastpny ? Znowu o pis. o kurde, skad ja to wiem ? Jestem chyba jakims wrozbita cudotworca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapomnieliście o banderowcach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)