Wpis z mikrobloga

Mam do was pytanie, pijecie p--o w #kino czy raczej uważacie, że to coś złego?

Ja będę szczery i piję, ale przeważnie siadam jak najdalej od ludzi, aby im nie przeszkadzać.

#filmowyjanusz #p--o #rozowepaski #niebieskiepaski

Pijecie piwo w kinie?

• Tak 11.1% (60)
  • Czasami 13.5% (73)
  • Nie piję, ale nie przeszkadza mi to 28.9% (156)
  • Piętnuje takie zachowanie 46.5% (251)

Oddanych głosów: 540

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hacerking: Nigdy. Żarcie popcornu też mnie niekiedy w-----a (chociaż tutaj jestem hipokrytą bo samemu mi się zdarza).
Dlatego lubię Nowe Horyzonty we Wrocławiu, bo nie ma tutaj buractwa wpieprzającego popcorn ani ciućki.
  • Odpowiedz
@thrawn41: Niech rzuci kamieniem w ekran ten, któremu się nie zdarzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS A-----l jest od 18 lat, więc mam nadzieję, że młodzież go nie pije
  • Odpowiedz
@hacerking: Nie widzę w tym nic złego. Jeżeli ktoś chce i tym nikomu nie przeszkadzato czemu ma się nie napić? Bardziej w---------y jest szelest toreb jedzenia albo świecenie telefonem, no bo trzeba się pochwalić, że się jest w kinie.
  • Odpowiedz
@hacerking: no to zależy jakie kino. jeśli oferuje je w menu, to nie ma żadnego problemu. w multipleksach raczej się to nie zdarza, ale np. w krakowie masz mega kina studyjne, wręcz rodzinną atmosferę i sobie w spokoju sączysz piwko, a za chwilę ktoś otwiera czekoladę i pyta się, czy chcesz kawałek. za to nie lubię jak ktoś wnosi swój a-----l i urządza sobie popijawę w multipleksie. chyba że jesteś
  • Odpowiedz