Aktywne Wpisy
Futerix +175
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się
whitewolfik +261
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Zbliża się zawierucha do polskich kościołów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wierzmy w Jezusa, tępmy innych wierzących w niego xD
Katolicy, protestanci i prawosławni jakoś próbuja sie dogadać i wspólnie działać, bo przecież łączy nas wiara w jedynego pana i zbawiciela, ale zawsze musi sie taki ktoś znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To się nazywa zwiedzenie.
Drogą do zbawienia jest Jezus Chrystus. Mamy tylko jego jako pośrednika między nami a Bogiem. Resztą jest właśnie to "wszystko".
J 14,6
6 Odpowiedział mu Jezus: "Ja jestem drogą i prawdą, i życiem. Nikt nie przychodzi do Ojca inaczej jak tylko przeze Mnie.
Jeden jest Bóg, jeden też pośrednik między
Tak zgadzam sie z
Jeremiasza 7:(16) Lecz ty nie wstawiaj się za tym ludem i nie zanoś za nim błagania ani modlitwy, i nie nalegaj na mnie,
@tylko_prawda: Bo to prawda, my ludzie nie możemy wstąpić do nieba i nawet po sądzie nie wstąpimy do nieba. Możemy do niego wejść, a nie wstąpić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo wstępujesz z ziemi do nieba
11 Potem ujrzałem wielki biały tron
i na nim Zasiadającego,
od którego oblicza uciekła ziemia i niebo,
a miejsca dla