@bobbyjones: Może i fake, ale takich dzieci są pewnie tysiące. Jakim to trzeba być zwyrolem, żeby pobić takie małe dziecko. Nie jestem w stanie tego zrozumieć.
@bobbyjones: @DajMiSzekle: @Maglev: @gooo21: zgłaszać takie rzeczy od razu trzeba. Kto nie ma dziecka jeszcze to nie rozumie i zabawne jest... Jak już masz własne, małe, drobne i bezbronne dziecko to momentalnie cię to rusza..
@bobbyjones: Uhm a co byłoby gdyby taki mały szkrab pod nieuwagą rodziców spadł np. z wysokości 1,5m? A pytanie dotyczyłoby tego właśnie co zrobić by się zagoiło? :) Nie było rozprawy a lud już zasądza wyrok hehe :P
@magyarka: Jak widzę moje zdanie nie obudziło wątpliwości :) Niech to będą schody z otwartym zabudowaniem... a może np. wózek niefortunnie się przewrócił... Żeby nie było wątpliwości - jeśli to wynik agresji ze strony dorosłego to powinno być baaaardzo surowo karane, ale samo zdjęcie jeszcze niczego nie mówi..
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD #budda
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
#afera #logikarozowychpaskow
źródło: comment_5fYrGIClk42VdRi3MUhIZfufR5TXt60U.jpg
Pobierz@jokefake: Nie byłbym taki pewny ( ͡º ͜ʖ͡º)
@DajMiSzekle
@jokefake
@TOP___BK
@haker_proker
@jokefake
Afera juz z tym była. Jak znajdę to podlinkuje
Komentarz usunięty przez autora
Jak już masz własne, małe, drobne i bezbronne dziecko to momentalnie cię to rusza..
Moje dzieci różnie się poobijały, ale nie wiem co by się musiało stać by takie siniaki nabili.
@wilq32
Niby tak ale i tak mi się zrobiło w c--j smutno.