Aktywne Wpisy

Batonoski +97
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +581
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
bardziej skupił bym się na bezpieczeństwie, xm ma (chyba?) tylko regulacje cypryjskie czyli cysec, dla mnie mało wiarygodne, dlatego ich oferta jest atrakcyjna w postaci niskich spreadów
ja bym poszukał brokerów z regulacjami knf albo fca (brytyjski regulator)
jeśli chodzi o polskie podwórko... imo dobra oferta mforex, xtb i moooże bossafx (mają mikroloty dobre dla początkujących) mforex na pewno nie ma mikrolotów a xtb nie wiem. Plusem jest pomoc techniczna po polsku i regulacje knf. Nie ma też problemu przy rozliczaniu się z US, przy zagranicznym brokerze jest trochę zabawy.
Odradzam TMS, efix Polska też nie ma