Wpis z mikrobloga

nie da się rozpieprzyć tarczycy przyjmując T3.

@chuckmls: Stosowanie T3 można przyrównać dosłownie do igrania z ogniem. Podstawowym problemem jest możliwość czasowego lub nawet trwałego upośledzenia działania tarczycy, co jak łatwo się domyślić ma fatalne skutki, z których spowolniony metabolizm wcale nie jest najstraszniejszą perspektywą.Jest to potezny hormon. Poza tym w trakcie przyjmowania cytomelu pojawiać się mogą: zaburzenia rytmu serca, palpitacje, dreszcze, nadmierna potliwość, biegunki, a także rozmaite zaburzenia psychiczne.Stosowanie środków
@chuckmls: ano to, że jak będziesz ładował sobie hormony, które są normalnie produkowane przez tarczyce, to ich wydzielanie przez tarczycę zgodnie ze sprzężeniem zwrotnym ujemnym zmaleje. Potem odkładając te hormony tarczyca od tak się nie odblokuje, innymi słowy metabolizm #!$%@?.
@juzdokomputera: nie chodzi o to, że ja wierzę, że to działa tylko pytam czy to działa, zawsze ćwiczyłem bez wspomagaczy i dałem radę, po prostu moja obecna sytuacja mnie irytuje, bo to samo co robię teraz robiłem kiedyś z tym, że teraz efektów prawie nie ma i z czystej ciekawości chciałem podpytać o coś co może mnie wspomóc, akurat jakiś randomowy janusz w sklepie sportowym powiedział, że to może być na