Wpis z mikrobloga

Bartosz Kownacki (wiceminister obrony narodowej) w Kawie na Ławie niczym orangutan w bingo dla upośledzonych po kolei wypełnia wszystkie punkty politycznego przekazu z Nowogrodzkiej.

Ale przez nockę jeszcze im się przypomniało, że przecież Komorowski też czmychnął, i czemu nikt wtedy o tym nie mówił czemu media milczały a teraz się na Macierewiczu znęcajooooooooooooooo. Wszelkie pytania, spotykają się z atakiem "A ILE MEDIA MÓWIŁY O KOMOROWSKIM WTEDY?"

To jest wręcz k---a przerażające jak rygorystycznie zgodny przekaz mają.

#neuropa #bekazpodludzi #bekazpisu #armiaszefernakera #polityka
Joz - Bartosz Kownacki (wiceminister obrony narodowej) w Kawie na Ławie niczym orangu...

źródło: comment_P6z5Z7OILHbFXQ1x3AAwg9XCNcPL76Zf.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Peter_Parker: Krąży po internecie od wczoraj - https://issuu.com/dziendobrytorun/docs/brief_weekendowy_28-29.01.2017 - wcześniej nie bardzo dałbym wiarę w prawdziwość tego dokumentu, ale jeżeli od wczoraj rana jest powtarzany jak mantra, nie mam wątpliwości że jest to złoto

@Najzajebistszy: Ależ oczywiście że tak, w partii powinien być spójny przekaz, ale to co daje zarząd PiSu ma zastąpić myślenie pośród swoich posłów. Oni nie są w stanie sformułować pojedynczej myśli bez odwoływania się
  • Odpowiedz
@urs6: A, to, to może i prawda, ale to tym bardziej nikogo nie obchodzi, w momencie gdy członkowie partii rządzącej próbują bronić się taką retoryką brzmi to bardziej desperacko niż referendum Komorowskiego w walce o głosy Kukiza.
  • Odpowiedz
@Joz: Trochę zabawne, bo jak pojawiają się w rządzie sprzeczne opinie to od razu przeciwnicy krzyczą: chaos! Jak przekaz jest spójny i jednolity to zaś wrzawa: nie myślą, postępują według instrukcji.
Nie bądźmy naiwni. Zwykły poseł jest od tego żeby głosować jak należy. Myślą liderzy, czołowi politycy danej partii.
  • Odpowiedz
bo jak pojawiają się w rządzie sprzeczne opinie to od razu przeciwnicy krzyczą: chaos!

@Najzajebistszy: [potrzebne źródło]

Ja powtarzam - mi nie przeszkadza spójny przekaz. Ale cytowanie słowo w słowo instrukcji z Nowogrodzkiej bez jakichkolwiek odstępstw to jest
  • Odpowiedz
Trochę zabawne, bo jak pojawiają się w rządzie sprzeczne opinie to od razu przeciwnicy krzyczą: chaos!

@Najzajebistszy: Krzyczą "chaos", jeśli na temat kluczowy dla gospodarki (podatek jednolity) Szydło mówili jedno, Morawiecki drugie, a reszta w ogóle nie wie o co chodzi. Tu mamy do czynienia z propagandowym partyjnym bełkotem.
  • Odpowiedz
@Joz:

Bartosz Kownacki (wiceminister obrony narodowej) w Kawie na Ławie niczym orangutan w bingo dla upośledzonych

Wykreśl słowo "niczym" i wszystko się rozjaśnia i wyjaśnia.

Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale oni naprawdę są tłukami. A im większy tłuk, tym większą karierę w tej partii robi.
  • Odpowiedz