Aktywne Wpisy
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Anonek463 +347
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
* nie miałem świadomości, że to praktycznie podręcznikowy dungeon crawler (zwiodła mnie zieleń na obrazkach)
* ładnie narysowana grafika i bogactwo stworzeń i krajobrazów - coś czego crawlerom często chyba brakuje
* dźwiękowo jest ok, muzycznie - nędznie; motyw muzyczny z White Tower wywoływał u mnie agresję
* uwaga na fabularne ślepe uliczki i przedmioty, bez których nie da się ukończyć gry!
* wydeptałem tu prawie 23 godziny, a i tak nie obeszłoby się bez wsparcia wszechwiedzącego Googla
* fabuła to sztampowe "uratuj królestwo, dzielny chłopcze", ale jest parę fajnych zwrotów akcji i może się podobać
* ale nie ma tu żadnych wyborów, żadnych pobocznych questów, żadnych niuansów
* klimat starego, dobrego fantasy - momentami z zamierzonym lub nie przymrużeniem oka ;)
Dzięki, @Lisaros, za polecenie - tak gdzieś z rok temu, jeśli dobrze pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#crpg #rpg #staregry #retrogaming #linuxgaming #landsoflore
@HAL10K: W sensie, chodzić strzałkami na klawiaturze? Można przecież.
Żadnych wyborów nie ma, bo to w końcu dungeon (world) crawler ;) Te gry koncentrują się raczej na ciekawych lokacjach, bogactwie przeciwników, konstrukcji lochów i świata gry, grafice i generalnie immersji. Skoro mowa o grafie - to jest właśnie prawdziwy pixel art, gra wygląda ładnie nawet dzisiaj moim zdaniem ᶘᵒᴥᵒᶅ
Co ciekawe, jak patrzę na kolejną część to - że screenshotów - wygląda już fatalnie. Jak nieudany mix grafiki rysowanej, nędznego pra-renderu i filmowych scenek. Obym się mylił!