Aktywne Wpisy
ziumbalapl +128
Og**pienie członków Konfederacji chyba nie ma granic :)
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
ardan95 +380
- buty Shimano SH-R078
- pedały Shimano PD M505 + bloki SM SH-51
- adapter SHIMANO SM SH40
(cena +- 400 zł)
Teraz zwracam się do Was z prośbą o opinię zestawu, będzie to się trzymało kupy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #spd
@Bramborr: Naprawde chcesz mieć crossa w którym będziesz mógł jeździć w jednych butach? Jak tak to górskie buty będą wygodniejsze. Do czego ten adapter?
@Qardius: @Bramborr: Nie lepiej całkiem codzienne? Jeżeli rower nie jest dedykowany do sportu to nie ma powodu aby go kastrować koniecznością używania dedykowanego obuwia.
kiedyś na allegro kupiłem podobne za 95zł
@elberet: Buty szosowe ponieważ 80% trasy to szosa, a reszta to delikatne piaski/las gdzie też nie powinny przesadzać.
W sumie nie wiem, nie znam się. Pierwsze podejście do "tego czegoś". Będę wdzięczny jeśli coś zaproponujecie.
http://szosa.org/topic/18712-buty-spd-schowany-blok-w-podeszwie/
@teryuu: M505 nie są dwustronnie wpinane? To takie tanie 520 a nie te trekkingowe wynalazki.
@Bramborr: Nikt tego nie sprawdza. A przeszkadzają nie w terenie tylko gdy się chodzi. Nie nadają się do tego. W butach MTB masz przynajmniej bloki schowane w podeszwie i i tak się nie nadają ;)
@dran2: Taki wybór bo sumie dużo nie łażę, po batona w drodze co najwyżej, stąd ten pomysł z tym adapterem.
Zastanawiałem się też nad takim zestawem.
@niewidzialna_reka_wolnego_rynku: m089? R089 nie wyszukuje.
Suma sumarum na tą chwilę widzę to tak, M505 + M089. To już chyba ma ręce i nogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję za propozycje.