Wpis z mikrobloga

@Afropolon: nie rozumiem po co jakieś przyciski back i menu, skoro łatwiej 2x kliknąć przycisk home, albo przeciągnąć krawędź ekranu zeby wrócić, ale jak ktoś nigdy nie próbował to nie wie jak to jest
  • Odpowiedz
@klatamistrz: O to chodzi ze jailbreakujac i w następstwie instalując aplikacje z dziwnych źródeł lub grzebiąc w podstawach systemu będzie działo sie to samo co na androidzie.
  • Odpowiedz
@Daqnny: ponad parę miesiecy 6s z jailbraikiem i dalej chodzi dobrze(ciut gorzej ale lepiej niż androidowe g---o).
wcześniej 5s z jaiilbeakiem i chodzi po ok roku w c--j lepiej niż to s3(kupiony nowy) z androidem co miąłem lub znajomi mieli(htc i samsungi rożne).
  • Odpowiedz
@klatamistrz: A co na tych iphonach robiłeś? Zakładam ze gruntownych podstaw nie ruszałes. Mój znajomy ma jailbreak na 5s ze zmienionym interfejsem i spora ilością pirackich aplikacji, natomiast ja mam odłożona dawno do szuflady czysta 5 i gdy ostatnio sprawdzaliśmy prędkość to mój telefon mimo ze jest ze starszej generacji i tak wyprzedzał go zauważalnie przy otwieraniu aplikacji i ogólnie w prędkości działania.
  • Odpowiedz
@Daqnny: w pirackie apki sie nie bawilem, pare tweakow i tyle
youtube++,opennotifier, anchor, bulb, speed intesifier, notate, transparentdock, upscale, zeppelin, doublecut, betterfivecolumhomescree, betterfiveicondock, mobius, virtualhome, mniej wiecej na jednym i drugim to samo mialem zainstalowane.
  • Odpowiedz