Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Faceci. Taki facet mnie lubi, od początku mu sie podobałam, ciągle rozmawialiśmy, lubił te rozmowy. ale, ze po długim czasie nie było seksu ani nawet całowania to sie do mnie zniechęcił. Mimo, ze NADAL mnie bardzo lubi i NADAL uważa, ze jestem bardzo ładna. to tylko pokazuje czego chcą faceci. Powtarzam: nie jestem tylko "laską" ale też ciekawą osobą (dla niego)... no ale nie było seksu, więc .... To tylko pokazuje po co jesteśmy wam potrzebne...Kluczem do serca faceta jest...dostepność i bycie chętną na s--s i jako taka reszta (wygląd i osobowość moga być srednie na jeża) #feels #s--s #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: oceniac mezczyzn przez pryzmat jednej osoby typowa #logikarozowychpaskow , ostatnio czytalem inne anonimowe wyznania w ktory kobieta zali sie na to ze jej mezczyzna nie ma zadnego popedu seksualnego. Po za tym postaw sie w odwrotnej sytuacji podoba Ci sie facet, do tego ma super osobowosc, ale nie ma miedzy wami kontaktu fizycznego, nie znaczy, ze Cie zlewa i jezeli z Toba rozmawia to tylko z grzecznosci,
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Gdybyś mu dała, to też mógłby stwierdzić, że NADAL cię lubi i NADAL uważa, że jesteś ładna, a i tak poszedłby do innej. To nie jest tak, że jak oddasz się facetowi to już jest Twój na zawsze. A znam przypadki, że koleś chodził z dziewczyną przez pół roku dla jednego stosunku.
  • Odpowiedz
To tylko pokazuje po co jesteśmy wam potrzebne...Kluczem do serca faceta jest...dostepność i bycie chętną na s--s i jako taka reszta

@AnonimoweMirkoWyznania: a g---o prawda. Uwielbiam takie damskie p---------e... Olał Cię facet, który myśli kutasem zamiast mózgu i zaczyna się "wszyscy jesteście tacy sami... szowinistyczne świnie". Litości...
S--s w związku jest ważny ale nie jest najważniejszy.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania codziennie to samo. Przeciez wczoraj czy ze 2 dni temu, ktoras poruszala taki temat. Btw. Po co piszesz takie rzeczy z anonimowego? Skoro nie dalas mu d--y, ani nic zlego nie zrobilas to czego sie wstydzisz? Wnet na anonimowym ludzie beda wrzucali smieszne obrazki.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania a czemu miałby się nie zniechęcić, jeśli nawet Cię nie pocałował. On chciałby coś więcej, stworzyć związek ale jeśli ty się nawet pocałować nie dałaś to pomyślał że jest to zwykła koleżeńska relacja i nie ma na co więcej liczyć. Więc olał bo ile można czekać...
  • Odpowiedz