Aktywne Wpisy
lunaexoriens +130
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +648
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Faceci. Taki facet mnie lubi, od początku mu sie podobałam, ciągle rozmawialiśmy, lubił te rozmowy. ale, ze po długim czasie nie było seksu ani nawet całowania to sie do mnie zniechęcił. Mimo, ze NADAL mnie bardzo lubi i NADAL uważa, ze jestem bardzo ładna. to tylko pokazuje czego chcą faceci. Powtarzam: nie jestem tylko "laską" ale też ciekawą osobą (dla niego)... no ale nie było seksu, więc .... To tylko pokazuje po co jesteśmy wam potrzebne...Kluczem do serca faceta jest...dostepność i bycie chętną na s--s i jako taka reszta (wygląd i osobowość moga być srednie na jeża) #feels #s--s #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wspomóż mirkowyznania i wykup reklamę w tym miejscu reklama@mirkowyznania.eu
jest wiele aseksualnych typów jak i takich którzy chcą się r----ć na okrągło
jak i lasek. ty nie chcesz nie masz pociągu, są takie które by z łóżka nie wychodziły
lepiej tak niż by miał być z tobą i r----ć inne za twoimi plecami.
@AnonimoweMirkoWyznania: Mocne słowa jak na 13-latkę. Poczekaj kilka lat i dopiero wtedy zacznij myśleć o chłopcach, skup się póki co na kolorowankach.
@AnonimoweMirkoWyznania: Skoro przez "dlugi czas" dawalas mu do zrozumienia, ze zwiazek z nim cie nie interesuje, to czegos sie spodziewasz? Ze nigdy sie nie zniecheci?
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: a g---o prawda. Uwielbiam takie damskie p---------e... Olał Cię facet, który myśli kutasem zamiast mózgu i zaczyna się "wszyscy jesteście tacy sami... szowinistyczne świnie". Litości...
S--s w związku jest ważny ale nie jest najważniejszy.
Masz kompletną rację.
Chcę miłości i czułości.