Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +564
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +270
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Wiem, ze na mirko jest wielu przegrywow, ale czy sa tutaj osoby, ktore uwazaja sie za obiektywnie atrakcyjne (8/10 co najmniej, wysokie, szczuple/wysportowane) i n------------e, ktore lubia siebie, lubia swoje zycie, maja ciekawe zajecia i zainteresowania, ALE odnosza mierne sukcesy jesli chodzi o #zwiazki i #s--s lub nie odnosza ich wcale na tych polach? Z czego to u was wynika? Czekacie na kogos wartosciowego, nie potraficie poznac kogos kto by wam odpowiadal czy moze lubicie byc sami albo byliscie zranieni w przeszlosci?
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Wspomóż mirkowyznania i wykup reklamę w tym miejscu reklama@mirkowyznania.eu
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
Wartość drugiego człowieka poznasz dopiero gdy już zjesz z nim trochę soli, więc czekanie nic nie da. Ludzi trzeba poznawać jeśli szuka się kogoś odpowiedniego. Szukasz, aż nie znajdziesz. Znam dużo dziewczyn, które po poznaniu faceta który się im podoba, potrafią nie widzieć poza nim świata przez co już na
Zaakceptował: sokytsinolop
Gdy jeszcze pomyślę, że tak ma być na stałe i później dojdą dzieci i opieka nad nimi - to
Zaakceptował: sokytsinolop
Jestem sama od półtorej roku.
Kiedyś - w chwili słabości - napisałam coś tam na anonimowych i posypała się lawina komentarzy,