@enforcer: Z drugiej strony jak ostatnio zamknąłem koleżance w pracy system przyciskiem na obudowie, to zaczęła drzeć mordę, że tak nie można, bo się zepsuje i trzeba myszką kliknąć. Więc w wyłączaniu komputera też można być ekspertem ( ͡°͜ʖ͡°)
@enforcer: Z życia wzięte: - Ty jesteś informatykiem, nie? Byś pomógł, bo mi komputer coś wolno działa. - Jestem, ale programistą. - To weź mi go zaprogramuj żeby szybciej działał.
@Jemigrant: @Dorrek: @Paladin_Woodrugh: też miałem taki komputer w pudełku po butach, stał pod telewizorem w studenckim mieszkaniu i robił za konsolę. jak chciałem włączyć, to brałem coś metalowego i zwierałem piny, wszystko działało elegancko, tylko pewnego razu pod moją nieobecność koledzy chcieli go odpalić, poinstruowałem jak to zrobić, ale nie ogarnęli i podłączyli do tych pinów kabelek zasilający od stacji dyskietek i zabili płytę główną... (
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
- Ty jesteś informatykiem, nie? Byś pomógł, bo mi komputer coś wolno działa.
- Jestem, ale programistą.
- To weź mi go zaprogramuj żeby szybciej działał.
@kinlej: przykład taki sobie bo raczej każdy programista wie jak przyspieszyć działanie komputera :P