Aktywne Wpisy

BasTajpan +107
Jazda próbna po spisaniu umowy xD #motoryzacja #heheszki
źródło: image_picker_8F4B372A-23ED-46C5-894B-5B71C7546F3A-83619-0000275E7E7387F6
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co do pana Pawła Bendarza- to nie rozstrzygam czy ma racje jeśli chodzi o to, czy należało mu pomóc zamiast stosować defibrylatora bo jak sam powiedział on się na tym nie zna. Bardziej mnie martwi to, że karetka jechała ponad pół godziny(to z innej strony), i że sprzęt
Fala hejtu nie jest uzasadniona? No cóż, takich ludzi najlepiej gdzieś schować, najlepiej głęboko, tak żeby nie mieli kontaktu ze światem.
To, że nie ma racji wie każdy kto ukończył KPP. Ja też RM nie jestem. Teoria spiskowa jest całkiem ciekawa, ale trzeba poczekać na jakieś wieksze informacje.
@Agemaker:
Pan jakieś tam pojęcie mimo wszystko ma to po pierwsze, po drugie jako jeden z niewielu zrobił to co należało przynajmniej tak wnioskuję z opisu zdarzenia. I po trzecie nie slyszałem, żeby obrywało się ratmedom, a jedynie ratownikom -
( ͡º ͜ʖ͡º)
@mexi:
Imho jakby 99% ludzi miało pojęcie, że trzeba pomóc i prowadzić RKO w przypadku braku oddechu to by było dobrze, RM nie jestem,
Pozdrawiam
@mexi: No i zgoda prawie pełna, bo nie zgodzę się, że wszyscy ludzie mają pojęcie na zasadzie trzeba pomóc, to raczej w większości działa tak: "Ktoś powinien pomóc (byle nie ja)". Tylko z tym polemizuję ;)
Byłbym zawiedziony gdyby Kukiz'15 poszedł w tym kierunku więc