Wpis z mikrobloga

Dla uczczenia zbliżającej się 32. okrągłej rocznicy urodzin, postanowiłem dać komuś prezent: deska Voelkl Prime Squad 158. Przeznaczona bardziej dla #niebieskipasek, 80 kg wagi i wyżej, ~175 cm wzrostu i wyżej. Deska jest w dobrym stanie, na ślizgu rysa ale zalepiona kofixem. 2 sezony przeleżała w szafie bo jeżdżę na nowej. Deska jest twarda i do freestyle się nie nada, chyba ze hopy 50m.
Nie będzie losowania, chce żeby deska trafiła do kogoś kto chce rozpocząć przygodę z jazdą na desce lub zmienić sprzęt.
Chcesz deskę, napisz dlaczego ma trafić do Ciebie. Może być priv. W poniedziałek wieczorem wybiorę kogoś i we wtorek wyślę deskę.
#snowboard, #rozdajo
Pobierz uvs - Dla uczczenia zbliżającej się 32. okrągłej rocznicy urodzin, postanowiłem dać k...
źródło: comment_BWoXRKW4uEtXgfMwUg8hAWQQZSIjungt.jpg
  • 52
@uvs bardzo chcę rozpocząć przygodę z białym szaleństwem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale muszę oszczędzać kolana, a deska w mniejszym stopniu je naraża na poważniejsze urazy. Będę uczył się od zera więc możliwość posiadania własnej deski byłaby dla mnie czymś pomocnym i niesamowitym. :)
@uvs stoku zimą jeszcze nie widziałem a chciałbym spróbować tym bardziej że koledzy z pracy namiawiaja i w styczniu/lutym nadarzy się okazja na Wierzyce. Nawet nie wiem czy mi się spodoba, ale jeśli nie to obiecuje oficjalnie na Mirko zrobić rozdajo i przekazać sprzęt dalej. Jestem z Gdańska więc mogę nawet osobiście odebrać
@uvs: jakies 10 lat temu probowalem jezdzic ne deskorolce bez kolek, mam niedaleko niezlą gorke i bylo mnostwo frajdy, namiastka snowboardingu ale od razu to pokochalem. Niedawno, po wielu latach pojechalem na pierwszy snowboard na stok, jako że uprawialem kilka sportow myslalem że w mig ogarnę ale jednak nie, ilosc gleb ktore zaliczylem na pewno grubo dwucyfrowa, do domu przyjechalem obity jakby mnie przekopali, sam nie wiedzialem czy w niektorych miejscach