Wpis z mikrobloga

Witam, podobnie jak @Mordeusz chciałbym oceniać urodę innych, ale w przeciwieństwie do niego będę oceniał mężczyzn lub chłopaków wchodzących w ten etap, a nie kobiety/dziewczyny.

Nie mam zamiaru pisać czegoś w stylu "8/10, 6/10" tylko ocenić każdy element urody, który dostanę na zdjęciu.

Nie mam też zamiaru publikować waszego wizerunku bez wyrażenia waszej zgody.

Mogę też po prostu napisać komentarz do was na prywatnym czacie i nie publikować oceny was na wykopie jeśli byłoby to dla was krępujące, wstydliwe.

Zaznaczam też, że nie jestem homoseksualistą, a homoromantykiem, czyli osobą bez pociągu seksualnego.

Robię to dla obustronnej korzyści - ja jako osoba bezstronna ocenię waszą apyrację, a ja będę mógł podziwiać wasze twarze.

Fotki proszę wysyłać mi na priva i napisać czy chcesz być oceniony prywatnie, czy publicznie lub jeszcze inaczej, pół prywatnie - napiszę tylko ocenę bez nicka i zdjęcia.

Oceny będą się znajdować pod tagiem #pokazsie

#pokazmorde #pokaznogi
  • 12
@Szukamwolnegonicku: Żaden biznes, a hobby. Hobby w postaci pisania książek. Te moje oceny to taka wprawka podczas pisania kolejnej. Pisałem o tym pod pierwszą recenzją. Ale nie chce mi się tego wyjaśniać za każdym razem, niech stulejarzom eksploduje wyobraźnia co to się dzieje :)