Aktywne Wpisy
mirko_anonim +65
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
gendzi +4
Nie mam zamiaru pisać czegoś w stylu "8/10, 6/10" tylko ocenić każdy element urody, który dostanę na zdjęciu.
Nie mam też zamiaru publikować waszego wizerunku bez wyrażenia waszej zgody.
Mogę też po prostu napisać komentarz do was na prywatnym czacie i nie publikować oceny was na wykopie jeśli byłoby to dla was krępujące, wstydliwe.
Zaznaczam też, że nie jestem homoseksualistą, a homoromantykiem, czyli osobą bez pociągu seksualnego.
Robię to dla obustronnej korzyści - ja jako osoba bezstronna ocenię waszą apyrację, a ja będę mógł podziwiać wasze twarze.
Fotki proszę wysyłać mi na priva i napisać czy chcesz być oceniony prywatnie, czy publicznie lub jeszcze inaczej, pół prywatnie - napiszę tylko ocenę bez nicka i zdjęcia.
Oceny będą się znajdować pod tagiem #pokazsie
#pokazmorde #pokaznogi
Mój tag to #ocenmorde w którym wpisy osiągają szalone liczby plusów, czyli żaden nie ma nawet 10. Na razie trochę przystopowałem, bo nie mam czasu na tę zabawę.
@Vasterek: Co do kolegi się nie wypowiadam, a jeśli za #!$%@? uważasz to, że mirabelki nadsyłają mi swoje prawdziwe zdjęcia i ja je oglądam oraz oceniam, to ja nie mam nic przeciwko takiemu określeniu :)