Jak to w ogóle jest z kamerkami, są jakieś lepszy od tego co pokazałeś? Bo tutaj widzę że w wielu momentach nie da się odczytać rejestracji auta nawet blisko.
@safehouse: Ale nowa to jest ta z zieloną płytką PCB. Celowo pokazałem materiał pod światło, żeby pokazać jej niedoskonałości.
A co do ulicy to etymilogia dotyczy rodzaju gleby na tym terenie. Btw, na tym terenie działał morderca, ostatnia osoba w PRL na której wykonano wyrok śmierci.
@Vat19pl: jesteś dobrze zorientowany w temacie? To przy okazij, jaką kamerę polecasz żeby nawet w trudniejszych sytuacjach dało się odczytać rejestrację, jak trzeba to może być droższa np 300, 400...
Warto coś na dwie karty (da druga to backup czy też więcej miejsca po prostu)? Nie ma problemu z zrzucaniem potem filmu, jest analogicznie jak z kartą SD z paratu - podłanczasz i działa (też Mac, Linux) bez specjalnego softu?
@safehouse: Już parę lat nimi handlujemy. Ja osobiście stosuję DAB207 w jednym samochodzie i G5WA w drugim. Z tym, ze DAB207 "wyszedł" i wróci przy pierwszej dostawie na początku lutego, bo mają teraz CNY.
Ogólnie gust muzyczny narodu polskiego, to, cytując Stonogę, jakieś urwa nieporozumienie. Teraz wielka afera i wszyscy zdziwieni, że na #eurowizja wysyłamy byle co. xD #polska #muzyka #zalesie
https://www.youtube.com/watch?v=sNOVQx7pg9U&t=4s
#g1wh #kamerasamochodowa
Jak to w ogóle jest z kamerkami, są jakieś lepszy od tego co pokazałeś? Bo tutaj widzę że w wielu momentach nie da się odczytać rejestracji auta nawet blisko.
Btw, beka z Ulicy Czarnucha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie, tam na początku nawet - nie widać tej nazwy na nowej kamerze.
Obie sobie nie radzą z rejestracją w 0:50, przy czym czarna jeszcze gorzej
EDIT w 1:44 też słabo
Celowo pokazałem materiał pod światło, żeby pokazać jej niedoskonałości.
A co do ulicy to etymilogia dotyczy rodzaju gleby na tym terenie.
Btw, na tym terenie działał morderca, ostatnia osoba w PRL na której wykonano wyrok śmierci.
Warto coś na dwie karty (da druga to backup czy też więcej miejsca po prostu)?
Nie ma problemu z zrzucaniem potem filmu, jest analogicznie jak z kartą SD z paratu - podłanczasz i działa (też Mac, Linux) bez specjalnego softu?