Aktywne Wpisy

oblivixnz +26
Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc
źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1
Pobierz
Jamniki2 +178
Haha ostatnie miesiące wielu nowych ludzi zaczęło się interesować etfami itp, k---a po takiej traumie jaką im malpiszon zafundował to będą nastawieni jak mlm czy innego Amber Gold hahah #gielda

@lamiesobie:
@lamiesobie
Znam mega dużo ludzi którzy robili kurs cnc i roboty nie mieli. Angole nie chcą przyjmować po kursie bez doświadczenia. Po drugie chyba nawet wiem o jakim kursie mówisz (przez polaka organizowany?) jeśli tak to daruj sobie nic się nie nauczysz... Ale znam firmy gdzie przyjmowali bez doświadczenia, uczyli wszystkiego a potem sam na własną rękę się doszkalales np. Kursem. Próbuj znaleźć robotę
@lamiesobie:
Znam osoby które zostały w ten sposób przyjęte do pracy ale stawki są wtedy słabe ( 8-9f/h max ). Jeśli jesteś w stanie to wytrzymać przez 6-12 miesięcy potem możesz celować w coś lepszego ( o ile w tym czasie przyswoisz odpowiednią dawkę wiedzy ). Aha, i tak jak mówisz, na południu jest naprawdę sporo zakładów zajmujących się CNC i pochodnymi branżami.