Wpis z mikrobloga

Ehh moje marzenie to miec prace za minimum 1200zl i w niej sie utrzymac przez 2 lata...
Moze sie uda teraz robote na sluchawce dostac. Ehh ale bym chcial sie tam utrzymac. Nie meczylbym sie fizycznie. I jak bedzie lato to moglbym po pracy sobie spacerowac np. :(
Ehh i kupilbym tez laptop tak za 3k i necik z upc i bym gral w jakies gierki. Np. w lola czy tibie czy cos...
Ehhh
To jest moje najwieksze marzenie
#praca #marzenie #gownowpis #oswiadczenie #takietam
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Carmine: praca fizyczna wysysa z człowieka duszę. niegdyś (a tak szczerze to niedawno) pracowałem fizycznie i po powrocie do domu nie miałem siły absolutnie na nic - jedynie laptop, seriale i sen
  • Odpowiedz
@Carmine: w sensie, dopiero zacznę od października ( ͡° ͜ʖ ͡°) najłatwiej według mnie jest szukać pracy z obszaru call center / doradca klienta / account manager. Raz wysłałem 10 CV na posady biurowe w Warszawie, typu własnie account manager. Dostawałem telefony przez tydzień, było ich zdecydowanie więcej niż 10, więc nie mam pojęcia kto jeszcze próbował się ze mną skontaktować, bo nie wszystkie udało się
  • Odpowiedz
@Carmine: gdzie mnie zatrudnią tam pójdę ( ͡° ͜ʖ ͡°) a bywa, że nerdzę godzinamy w wieśka. a jak mi się nie chce to wyciągam spod telewizora lapka i robię serialowy maraton na Netflixie.
  • Odpowiedz