Wpis z mikrobloga

Czołem mirki i mirabelki, jestem twórcą warszawskiego domu grozy Fear Zone, miejsca w którym stajesz się bohaterem horroru.

Chciałem Wam zaprezentować trailer mojego miejsca, wśród plusujących wylosuję 5 podwójnych wejściówek. A każdy z plusujących otrzyma 20% rabatu na przejście. Kto podejmie wyzwanie? :)

www.domgrozy.pl
#rozdajo #horror #rozrywka #warszawa
gudstaf - Czołem mirki i mirabelki, jestem twórcą warszawskiego domu grozy Fear Zone,...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gudstaf: Porównywał was ktoś z horror house na nowym świecie? Bo ostatnio tam byłem i d--y nie urwało, osoba z którą byłem nie doszła do końca, ale ja wchodząc tam nie mogłem jakoś poczuć klimatu i cały czas miałem świadomość tego, że wszystko jest udawane.
  • Odpowiedz
@gudstaf byłam u was z kolegą i chłopakiem w grudniu ;) polecam amatorom tego typu zabaw bo całe miejsce ma świetny klimat a do tego aktorzy którzy robią świetną robotę!
  • Odpowiedz
@Hark: bylismy porównywani z wieloma miejscami, ja moge być nie obiektywny więc sprawdź sobie opinie Fear Zone na facebooku. Od siebie mogę dodać, że dla mnie klimat w horrorach jest najważniejszy i jak by straszny potwór nie był bez klimatu się nie wkręcisz. Na potwierdzenie moich słów dodam, że fz zbudowaliśmy m.in. 9000 cegieł rozbiórkowych, a większość z nich miala setkę na liczniku tylko po to by uzyskać klimat właśnie.
  • Odpowiedz