Wpis z mikrobloga

WIELKA WYKOPOWA BITWA SERIALI - EDYCJA 2!
Faza pucharowa – Mecz 117

Tag do obserwacji: #mirkoserial | Wyniki fazy pucharowej: KLIK

WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już najwyraźniej wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)

Zasady: W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem seriale. Wedle życzenia Mirków i Mirabelek, tym razem ocenimy seriale aktorskie powstałe w latach 2000-2016! Do kolejnej rundy przechodzi serial z większą liczbą głosów. Seriale zostały rozlosowane po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością w fazie grupowej oraz oceną na Filmwebie, nie dojdzie więc do sytuacji, w której już na samym początku spotkają się najlepsze seriale. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.

Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)

#glupiewykopowezabawy #ankieta
#lost #strangerthings
Matt_888 - WIELKA WYKOPOWA BITWA SERIALI - EDYCJA 2!
Faza pucharowa – Mecz 117

Ta...

źródło: comment_NqQN73byuOwaEdED1JZWBpAAbNJK1iZm.jpg

Pobierz

WYBIERZ LEPSZY SERIAL

• Zagubieni (2004) Lost 46.1% (1264)
  • Stranger Things (2016) 45.1% (1235)
  • Żaden / Oba 8.8% (242)

Oddanych głosów: 2741

• 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matt_888: Mi jeden i drugi serial się podobał, ale Zagubieni dla mnie lepsi, bo oglądałam już kilka lat temu jak leciał wieczorami w czwartki w tvp, no i jest już zakończony, było aż 6 sezonów i w każdym sporo odcinków, bardziej złożona historia.
Stranger things też ok, ale tak na jeden dłuższy wieczór.
  • Odpowiedz
Jedyną szansa Stranger Things jest to, że jest świeży a Lost leciał dawno. Jeśli chodzi o poziom to Zagubieni powinni sobie spokojnie poradzić chociaż Stranger tez lubię.
  • Odpowiedz
@Matt_888: weźcie pod uwagę, że Stranger Things jest TYLKO (!) jeden sezon. Jasne, w przypadku Losta zdarzały się słabsze, ale jesteście w stanie powiedzieć, że Stranger Things będzie trzymało taki poziom również w kolejnych (o ile będą więcej niż dwa)? Fakt, to jest spoko, ale Lost to był swojego rodzaju przełom, nie wyobrażam sobie, żeby teraz odpadł.
  • Odpowiedz
weźcie pod uwagę, że Stranger Things jest TYLKO (!) jeden sezon.

@Ccore: i oby miał jak najmniej i oby nie ciągnęli tego tak jak to było robione na siłę z lostami, czy prison breakiem
  • Odpowiedz
Pewnie jestem trochę nieobiektywny bo Lost to mój ulubiony serial ale serio uważacie, że jeden sezon Stranger Things powinien wygrać z serialem, który był przełomem jak na swoje czasy i który po dziś dzień jest niezapomniany. Oglądałem Stranger Things i bardzo mi się podobał, jednak nie wydaję mi się, że jeden sezon Stranger Things powinien wygrać z Lost, który rzeczywiście mial wzloty i upadki ale jako całość dalej pozostaje niesamowity.
  • Odpowiedz
@NormanCroucher: To stranger things jest teraz strasznie na topie, widziałem pilota i kawałek innego odcinka, serial widać robiony poprawnie, ale nie jest to w moim odczuciu taki przełom jakim był LOST, doskonałe wykorzystanie retrospekcji, 10tki napisanych postaci, z którymi mogliśmy się utożsamiać lub nie. Zresztą LOST to 121 odcinków, stranger things to zaledwie 8 odcinków
  • Odpowiedz