Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#rosyjskirap #muzykarosyjska
#frankslucha
@frikuu: Mam tak samo xD
Polecam rosyjski, jest dźwięczny i bardzo przyjemny. Dzięki, muszę zacząć na nowo wrzucać coś pod te tagi bo mi rosyjskojęzycznych cumpli, którzy też coś wrzucali ubywa. Ja lubię ten uliczny rosyjski rap, jest dobry i mocno zróżnicowany ale jeśli chodzi o jakieś bardziej mainstreamowe rytmy to też jest czego posłuchać.
Na tych kanałach,
bo nie znam ruskiego
a lubiłam kiedyś piosenkę, co dzieweczka po rusku śpiewała, nie mam pojęcia jak się zwie
refren leciał tak
ty że mienia praścil skazal
mega się cieszę, naprawdę, bo przywiązuję się do piosenek :D
ha, wiedziałam, kogo pytać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A tak na powaznie to dzieki za wrzuty, mam taka samo nie znam ni w zab rosysjkiego ale mi bardzo pasuje ten ejzyk, i ciagle gdzies tam tli sie mysl zeby sie go w koncu nauczyc.
Dzieki za wrzuty, polowa mojej "rosyjskiej playlisty" to numery od Ciebie.( ͡° ͜ʖ ͡°
Miło mi słyszeć i polecam się. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
a tak na poważnie, też nie raz myślałam, żeby pouczyć się rosyjskiego, tak na poziomie podstawowym
po prostu mi się podoba
a ja pochodzę ze wschodu i mój "białostocki" polski już zaciąga w ruskim klimacie i ogólnie