Zaparkowałem samochód na P+R Imielin przy Multikinie. Aktualnie jestem po Powidokach i zastanawiam się czy mi przypadkiem nie wlepią mandatu za to, że samochód będzie stał na parkingu podczas jakieś godziny sprzątania czy coś. Jak to z tym jest? Muszę szukać sobie miejsca gdzieś indziej czy na luzie sobie oglądać dalej?
Zrobiłem rozpoznanie, może komuś się przyda w przyszłości: Piętra -1 i 0 są zarezerwowane dla Multikina, +1 +2(chyba tyle tam ich jest, ale moze i więcej to P+R skąd można zostać odcholowanym czy tam dostać mandat/kare.
Jak za jakieś dwie godziny nie będzie aktualizacji z mojej strony to znaczy że nie było mandatu :D
Zaparkowałem samochód na P+R Imielin przy Multikinie. Aktualnie jestem po Powidokach i zastanawiam się czy mi przypadkiem nie wlepią mandatu za to, że samochód będzie stał na parkingu podczas jakieś godziny sprzątania czy coś.
Jak to z tym jest? Muszę szukać sobie miejsca gdzieś indziej czy na luzie sobie oglądać dalej?
Piętra -1 i 0 są zarezerwowane dla Multikina, +1 +2(chyba tyle tam ich jest, ale moze i więcej to P+R skąd można zostać odcholowanym czy tam dostać mandat/kare.
Jak za jakieś dwie godziny nie będzie aktualizacji z mojej strony to znaczy że nie było mandatu :D