Jestem przed kupnem kamerki sportowej. I nie mogę się zdecydować jaką zakupić. Na początku zainteresowałem się kupnem używanej #gopro hero 3+ silver(w tym przypadku bez żadnych dodatków), ale znalazłem także na #banggood kamerę Eken H9R(zainteresowała mnie jej cena, no i nówka sztuka nie śmigana ( ͡°͜ʖ͡°)).
@MasterDulu: Jeśli będziesz chciał kupić z Polski którąś z nich - H8R lub H9R to daj znać. Sprzedaję w zestawach z 2 dodatkowymi bateriami i monopodem. Będzie drożej niż na Banggood ale z Polski i z gwarancją.
@MasterDulu: ciekawostka, ja kupilem na wish clona sj4000, okazal sie tak masakrycznie podly ze sprzedawca oddal kase i nie chce zwrotu przedmiotu :) film jakosci aparatow w telefonach sprzed 10 lat :)
@Dezynwoltura: Ja jestem bardzo zadowolony. Nagrywa bardzo dobrze, w zestawie sa akcesoria. Dokupiem kilka uchwytow i smiga. Dodatkowo ma tryb rejestratora samochodowego ale jeszcze nie testowalem jak to wyglada. Dobra jest tez SJCAM SJ5000+ ale jak ja kupowalem to byla drozsza. A czasem widzialem ja w promocji za okolo 100$
Jestem przed kupnem kamerki sportowej. I nie mogę się zdecydować jaką zakupić.
Na początku zainteresowałem się kupnem używanej #gopro hero 3+ silver(w tym przypadku bez żadnych dodatków), ale znalazłem także na #banggood kamerę Eken H9R(zainteresowała mnie jej cena, no i nówka sztuka nie śmigana ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Którą polecilibyście mi zakupić?
@MasterDulu: taktyk
Komentarz usunięty przez autora
Dobra jest tez SJCAM SJ5000+ ale jak ja kupowalem to byla drozsza. A czasem widzialem ja w promocji za okolo 100$