Aktywne Wpisy
Robauke +156
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
onootza +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lakier na paznokciach własnych, polecam tę metodę dla różowych, które marzą o długich i mocnych paznokciach- prawidłowo zrobiona i ściągnięta hybryda nie niszczy naturalnej płytki i zabezpiecza przed ewentualnym złamaniem.
#pokazdlon #maniciure #uroda
Wołam zainteresowanych: @zolwixx, @ZamkowyMajonez, @kawaherbata, @goraceparofki, @mzbl, @cubus3, @prostychlopakzewsi, @revolta, @Mruvek, @g455, @Hannahalla, @Ulubiona, @gieszczu, @husky83, @GoracyStek, @gibon1617, @karrelo, @womal, @Morf, @ovoxo, @GanzeVA, @zOtworkaBadyle9
źródło: comment_M1XJHkMsRcxxtXz2PBVt8api02yeGtUG.jpg
Pobierz@Ulubiona: Dziękuję. ʕ•ᴥ•ʔ
@ovoxo: Starość nie radość. :P
@Hannahalla: Dziękuję! :) Może warto samej się w to wkręcić jak lubisz prace ręczne? ;)
@elektroda_topliwa: Ale nie paznokcie echu ech. Ostatnio obcinam na dwa mm i w ogóle nie maluję bo co chwilę robię w kuchni a malowane paznokcie+zagniatania ciasto to tak średnio bym powiedziała. Czasem odwalę takie głupoty jak pic rel xD
źródło: comment_LS0uiLwRbezoxUnTNebxhSG3fyTTZIvd.jpg
Pobierzmoja robi co miesiąc, ale w tym tygodniu złamały się jej 3 i na szybko idzie w sobotę
@elektroda_topliwa: lepsze trzy kolory, niż trzy ;-)
@Ulubiona: będzie #ulubionedlonie ? ( ͡º ͜ʖ͡º)