Wpis z mikrobloga

@devPie: Ty chyba jaja robisz sobie z tym 1050Ti za 819zł lol, ta karta za 720zł jest powiedzmy opłacalna, dołóż do RX470 od Powercolor np.
Zasilacz na Antec Vp500 lepszy.
RAM w jednej kości bo karta ma 2 sloty a 8GB to juz nie tak dużo i teraz daje sie juz 16.
  • Odpowiedz
@devPie: dokładnie zestaw @Tak_masz_racje: tylko dałbym zasilacz Antec Vp500 i płyte możesz brać MSI H110M PRO D, 20zł tańsza a brak wejścia VGA więc jak niepotrzebne to po co przepłacać?
I pytanie jeszcze jakie Twój monitor ma wejścia? Ma cyfrowe jakieś?
  • Odpowiedz
@turok2016: Monitor to bardzo podstawowy model, wejścia HDMI, DVI i D-Sub. Co do polecanego RX 470 - jakoś nie mam przekonania do radeonów, miałem kiedyś bodajże HD6970 i spaliła się po ~roku. Teraz mam mobilnego radeona w laptopie i moim zdaniem jest to kloc jakich mało - straszny pod względem wydajności i zżerający masę baterii.
  • Odpowiedz
Co do polecanego RX 470 - jakoś nie mam przekonania do radeonów,

@devPie: Dobra karta, lepszej wtydajnosci w tej cenie nie bedzie

radeona w laptopie i moim zdaniem jest to kloc jakich mało
  • Odpowiedz
@devPie: nauczcie się ludzie, że konkretne produkty są dobre, drugie słabe szczególnie jak jest dwóch graczy na rynku i że raz spaliła ci sie karta to nic nie znaczy. A jak spali ci się nvidia to nie będziesz kart graficznych używał czy tylko Intela? RX470 to bardzo dobra karta i najlepsza w swoim przedziale cenowym, wydajniejsza od tego 1050Ti o około 30%.
  • Odpowiedz