Aktywne Wpisy
Cieple_Mleko +22
Byłem u psychologa. Czy raczej psycholożki. Z psycha naprawdę ze źle, myśli samobójcze, depresja. Powiedziała mi, że leki tylko zagłuszą ten stan a najlepsza będzie psychoterapia. Przychodzę na jedną wizytę. Pyta mnie tylko o dzieciństwo i mówi że wszystkie moje problemy wynikają z dzieciństwa. Co z tego że była nas czwórka i reszta rodzeństwa nie ma takich problemów z psycha jak ja. Już nie mówiąc o tym że w domu było w
typ53B +20
Czeka mnie kupno nowej płyty indukcyjnej, piekarnika (nie wiem czy zwykły czy z mikrofalą) i zmywarki - chociaż tu na pewno postawię na Boscha.
Ktoś ma doświadczenie, czy warto inwestować w piekarnik z mikrofalą? Działa to spoko?
Jak się w rzeczywistości sprawują samoczyszczące piekarniki?
Przy okazji pytanie do osób z #katowice #slask macie do polecenia jakieś salony meblowe skupiające się na kuchniach, z tym że mają to być naprawdę zajebiste jakościowo meble (żadne agaty, "ikeje" czy inne blek red łajty mnie nie interesują). Odwiedziłam nowy Rozdzień i zachwycił mnie Rust - ale nie do końca leży mi pod względem wyglądu :/ natomiast zachwalany i nietani Halupczok - tragedia. Dlatego muszę "zmacać" meble producenta zanim się na jakiegoś zdecyduję.
#agd #kuchnia #remont #urzadzanie #kichochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@nama: odpowiedź moze być tylko jedna , jak agd to tylko SOLGAZ
Dzisiaj oglądając te piekarniko-mikrofale bardzo mi się podobał fakt, że są małe. Nigdy się tej całej wielkości piekarnika nie wykorzystuje.
@methanex: niestety Solgaz raczej nie spełnia moich oczekiwań ;)
@Dorciqch: widzę, że kolejna fanka zmywarki Boscha :D ja z mojej jestem przezadowolona i nie chcę zmieniać (no ale muszę, bo idziemy
mam indukcje i tez nic innego bym juz nie brał
niestety sprzęty z firmy która ostatnio słabo ma tutaj z PR wiec nie powiem nic wiecej :(
Solgaz u mnie odpada ;) raczej myślę o AEG i Miele
Zmywarka Boscha to klasa sama w sobie, nie wiem czy mogliśmy kupić lepszą, ale też nie była tania. Chodzi codziennie, naczynia
Co
- dostałem namiar na stolarza
- dostałem namiar na producenta frontów
- wybrałem fronty + blat
- wybrałem system szuflad (Blum)
- uchwyty kupiłem w