Rolex Submariner (Kutko) Rolex Milgauss (Mili) zdalnie sterowany samochodzik RUSTLERa szczoteczkę Pulsonic pastę GC MI paste plus recaldent pastę Novamin ubrania Marc New York koszulki Calvina Kleina zapas główek do szczoteczek (40szt) pastę Colgate w kostko slipy kąpielowe Emporio za 85$ elastyczne gacie Calvina Kleina 26$ za sztukę kurtkę Guessa ze skóry gazeli kurtkę zimową Calvina Kleina z puchem z kanadyjskich gęsi dwie pary martensów, saxon oraz model giovanni Zirha dwa zestawy, każdy za 39$ trzy mega zestawy Zirha do golenia, każdy za 79$ dwa żele pod prysznic, żel i szampon w jednym Hugo Bossa 25$ za sztukę trzy Zirh scrub 17$ sztuka Zirh clean 15$ dwa żele pod prysznic razem z szamponami Armaniego Emporio 25$ za sztukę słodzik Splenda cygaretki Davidoff sprowadzane z Danii owoce specjalnie sprowadzane z Japonii moneta rosyjka, carska z roku 1915 za 2500$ moneta z carem mikołajem z 1902 za 2000$ i druga bliźniacza za 2000$ bmw z4 2009
@zzzx Co prawda na podstawie info z wykopku, ale jakby Ci to wytłumaczyć... Nie widzisz jego sposobu przechwalania się typowego dla polaczka, który chcę coś na siłę wszystkim udowodnić? Widziałeś kiedyś kogoś kto jest naprawdę bogaty i ma potrzebę przechwalania się tym? Teściu, ani we mnie zazdrości nie wzbudza, ani bólu w dupie, ani mnie nawet nie śmieszy. Żenuje po prostu.
Rolex Submariner (Kutko)
Rolex Milgauss (Mili)
zdalnie sterowany samochodzik RUSTLERa
szczoteczkę Pulsonic
pastę GC MI paste plus recaldent
pastę Novamin
ubrania Marc New York
koszulki Calvina Kleina
zapas główek do szczoteczek (40szt)
pastę Colgate w kostko
slipy kąpielowe Emporio za 85$
elastyczne gacie Calvina Kleina 26$ za sztukę
kurtkę Guessa ze skóry gazeli
kurtkę zimową Calvina Kleina z puchem z kanadyjskich gęsi
dwie pary martensów, saxon oraz model giovanni
Zirha dwa zestawy, każdy za 39$
trzy mega zestawy Zirha do golenia, każdy za 79$
dwa żele pod prysznic, żel i szampon w jednym Hugo Bossa 25$ za sztukę
trzy Zirh scrub 17$ sztuka
Zirh clean 15$
dwa żele pod prysznic razem z szamponami Armaniego Emporio 25$ za sztukę
słodzik Splenda
cygaretki Davidoff sprowadzane z Danii
owoce specjalnie sprowadzane z Japonii
moneta rosyjka, carska z roku 1915 za 2500$
moneta z carem mikołajem z 1902 za 2000$ i druga bliźniacza za 2000$
bmw z4 2009
co jeszcze warto by dokupić?( ͡° ͜ʖ ͡°)
załączam sztukę dla prawdziwych elit intelektualnych
#testoviron #klejnotnilu
Komentarz usunięty przez autora
@zzzx: kutko na temat!
naczynie do espresso $113
tequilla Cabo Wabo $75
diet Coke $0.15 - na to cię już stać kuhwa
https://www.youtube.com/watch?v=Vo_AB1Ka8Zg
xD hmm... kiedyś widziałem pustą puszkę po dr pepperze, wpadłem w trans wystawiłem język, wszystkie kopyta i czujki i robiłem tak: łiiiiii