Wpis z mikrobloga

Wypoki dzisiaj podwójny surprajz ;D

Po pierwsze primo - kupiłam sobie warana stepowego ;D Zwierzu ma teraz jakieś 45 cm, ale generalnie dorasta do 130 cm. Więcej info jest w filmiku. Nazwałam gnoja "Puszek", a tak, żeby było zabawniej

Drugie primo, ultimo - nagrałam filmik, gdzie mówię i mnie widać i mi wstyd ;D Głosu swojego nie mogę słuchać, twarz mam jak ziemniaczek, kiedyś miałam lepszy brzuch itp itp, ale postanowiłam się wziąć za siebie i wykorzystać potencjał Gadziego Bastionu i ruszyć troszkę bardziej z kanałem, wiec byłoby miło, jakbyście mnie tak totalnie nie zjechali ;D Za to chętnie przyjmę konstruktywną krytykę i rady na temat robienia tego typu filmików na YT.

I tyle, zapraszam do oglądania poniższego filmiku :3

>>klik<<

#gadzibastion #youtube #pokazmorde #c---i #kiedysmialamlepszybrzuch #waranpuszek <--polecam #terrarystyka #smiesznypiesek #zwierzaczki #szczecin
Khaleesi - Wypoki dzisiaj podwójny surprajz ;D

Po pierwsze primo - kupiłam sobie w...

źródło: comment_smXx06tvONGoR0CA7eUwTiIDhQlEUDUb.jpg

Pobierz
  • 177
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@nieistniejetu wiem wiem :) ale ponoc nie za bardzo chca jesc robactwo, jak sa wieksze. Moim celem jest utrzymanie go w dobrej kondycji, spasione sa bardzo brzydkie i widac, ze to zdrowe nie jest :(

@Iliilllillilillili no widzisz! Obiecuje, ze kwiecien/maj bedzie duzo lepiej :)
  • Odpowiedz
@Khaleesi: patrząc na filmik masz tam dużo okazów, zajmujesz się sprzedażą tych wszystkich zwierzaków? Czy coś w stylu "moja stara jest fanką terrariów" ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Khaleesi Nie wiedziałam że jesteś na wykopku. Nie interesując sie jakoś gadami ale obejrzałam praktycznie twoje większość filmów z takiej ciekawości. Spodobało mi się , fajna twórczość !
  • Odpowiedz
@gargoyle: mam sklep, ale sprzedaję tu zwykle to, co się wyluje z mojej hodowli, więc właściwie jestem bardziej hodowcą fanatykiem ;D

@anas_lex: od wczoraj będę wrzucała znacznie częściej ;) Następny jest planowany na po weekendzie ;)

@mam2zmatmy: dziękuję bardzo ;)
  • Odpowiedz
@Khaleesi: zawsze chciałem mieć jaszczura, ale mam jakieś uczulenie na coś znajdującego się w terrariach, bo zawsze u znajomych dostawałem reakcji alergicznej. Fajnie się ogląda taki kanał, już połowę filmów mam za sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale moment jak karmisz pana grubasa robalami w gołych rękach, ble. Podziwiam za hobby, będę śledził kanał.

p.s. mirków stulejków i ich uwagi pozamerytoryczne polecam włożyć tam, gdzie światło
  • Odpowiedz
  • 0
@gargoyle gady same w sobie nie uczulaja, ale odchory robaków i same robaki juz tak. Ja tez alergiczka i umieram w pracy, ale co zrobic :-D co do karmienia- z czasem obrzydzenie przechodzi i golymi rekami mozna :-D
  • Odpowiedz
@Khaleesi: dlatego napisałem, że coś w terrariach, bo same jaszczury brałem na ręce i nigdy nic mi nie dolegało :)

a obrzydzenie do robali może i przechodzi, ale póki mam alergię, to nie mam potrzeby się o tym przekonywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz