Wpis z mikrobloga

@piszczel: a dodatkowo wydaje mi sie, ze biedniejsze rodziny z racji, ze nic wiecej procz miłości dac nie moga to wlasnie te dzieci dostają znacznie wiecej (w sensie emocjonalnym) - nie mam tu oczywiście na mysli patologii mnożących sie na potegę
@chce_miec_psa: w sumie gdyby mi się nie zdarzyło to pewnie do dziś dnia nie miałbym dziecka. (30 lvl here) a tak to usłyszeć od takiego małego chłopca "tato chodź" i pokazuje na coś dla niego nowego dopiero wtedy można zaobserwować cos z innej perspektywy. Biedny czy bogaty bez przesady. Wolałbym żeby dzieci mieli ludzie odpowiedzialni i dobrzy. Hajs to nie wszystko.
@chce_miec_psa: Kurde miałam taką biedną dziewczynę w podstawówce co serio jadły chleb z margaryną w rodzinie (taka kurde Palma czy coś) itp. I matka jej kupiła buty bo były tanie na inne ich nie było stać. A ta #!$%@? spaliła je wrzucając do pieca bo jej się nie podobały i nie chciała ich nosić a matka nie chciała jej kupić innych droższych. To był pierwszy raz gdy poczułam taką pogardę dla