Wpis z mikrobloga

Nie uwierzycie mi w to co wam tu opowiem
Słuchajcie, rozgryzłem jak działa mózg, a w zasadzie nie mózg tylko ten k---a najbardziej podstawowy układ scalony nopowców czy tam klubowych patriotów k---a. Taki klubowy patriota działa w ten sposób: podchodzi do ciebie (tu opcja jeśli jesteś biały, opcje dla kolorowych pominę) i zadaje pytanie "E kolego k---a, za kim k---a jesteś, e?!''. I teraz tak, z reguły w danym mieście są jakieś dwa większe kluby sportowe (piłka nożna najczęściej), których kibice ze sobą konkurują, jak odpowiesz, że jesteś za klubem A to jemu to się spodoba, zostawi cię w spokoju i pójdzie dalej, jak powiesz k---a, że jesteś za klubem B czyli wrogim to albo ci spuści w------l, albo ty mu spuścisz w------l jak jesteś silniejszy. I teraz najlepsze k---a, opcja C, czyli powiesz cokolwiek innego tak, że układ nie będzie wiedział jak ma zareagować k---a na podany sygnał. Nopowiec będzie ponawiał pytanie aż coś się z nim stanie i nie wiem, wybuchnie k---a, zapali się, eksploduje albo umrze po prostu jak robak jakiś. A skąd to wiem wszystko zapytacie. No odpowiem wam. Jadę sobie ostatnio autobusem, siadam na samym końcu i na którymś tam przystanku wsiada właśnie taki seba i widząc, że jestem w autobusie ostatni, czyli w jego rozrachunku pierwszy podbija do mnie i zadaje standardowe pytanie: "E kolego k---a, za kim k---a jesteś, e?!''. Miałem wstać i mu k---a w--------ć tam i napluć na niego, ale na kamerach byłoby, że to ja zacząłem, więc spokojnie odparłem: "Za tym panem co przedemną siedzi". I wiecie co k---a? Nopowiec się zwiesił, coś mu tam w tym j-----m arduino zazgrzytało k---a i nie wie co ma zrobić. Podszedł więc do typa co siedział przedemną i pyta go o to samo. Facet podłapał szybko mój tok myślenia i dał mu tą samą odpowiedź co ja, z tym że przed nim kobieta siedziała akurat, ale dla nopowca to nie ma znaczenia k---a, oni są bezpłciowi. I tak się sytuacja powtarzała aż dotarł ten j----y k---a debil do kierowcy i pyta kierowce "E kolego k---a, za kim k---a jesteś, e?!'' to kierowca wziął k---a i otworzył drzwi od autobusu, wskazał mu k---a jakiś tam punkt po drugiej stronie ulicy i poweidział to co ja. No i ten j----y idiota nopowiec wysiadł i poszedł tam, ale że k---a autobus jechał to się r----------ł o ulicę k---a a potem go jeszcze jakiś ktoś k---a golfem mk3 przejechał. To ja w śmiech i do kierowcy żeby zatrzymał autobus. No i on zatrzymał ten autobus i poszliśmy tam wszyscy i tego nopowca zaczęliśmy patykiem k---a szturchać i śmiać się z niego. Tacy są te wasze sebki k---a, prości, prostaccy wręcz. Co za robaki, no nie mogę
#testoviron #pasta
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach