Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
koszmareq69 +184
- Czy próbowałeś już zimnych pryszniców? - niebieskowłosa psycholożka Julka Deweloperska beznamiętnym, znudzonym głosem spytała swojego klienta. Patrzyła na zegarek, odliczający sekundy do momentu, w którym uwolni się od towarzystwa mierzącego 160 centymetrów, skinnyfat subhumana. Pocieszała ja myśl, że za zostawiane przez niego pieniądze pojedzie na czwarte w tym roku egzotyczne wakacje.
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak piłem piwo to przeważnie Perła chmielowa, ale ostatnio mi nie podchodzi w ogóle nie dobra w smaku, kupowałem też Amber chmielowy na początku wydawało mi się świetne ale teraz też już jakieś takie dziwne no i kupiłem ostatnio Namysłów Pils i taka woda o posmaku piwa, chociaż kiedyś też lepsze się wydawało.
I teraz mam pytanie jakie piwo wybrać? Jest masa tych piw, różnych rodzajów, 150 browarów itd. coś tam próbowałem, niektóre nawet całkiem dobre ale chciałbym coś jak właśnie te lagery sprzedawane w sklepach ale aby było ono pełne a nie czuć taki posmak wody, aby było czuć smak chmielu ale aby nie było mega gorzkie gorzkie(po czasie pewnie się przyzwyczaję i granica się przesunie jak z jedzeniem ostrego ale jak narazie to Pilsner Urquell wydawał mi się dość mocno gorzki). Czy znajdzie się takie piwo? No i żeby nie kosztowało 15zł za butelkę( ͡° ʖ̯ ͡°)
#piwo #craftbeer #pytanie
@Cult_Of_Slaanesh: sprawdzę
@crazy_mole: na początku jak ja spotkałem to rzeczywiście tez była bardzo dobra ale potem też lipa
@Klotzmann: no bardzo możliwe( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z Kormorana możesz brać w ciemno wszystkie piwa oprócz AIPA bo na początek może być za gorzkie. Polecam Warmińskie Rewolucje
No i jest też Komes potrójny i poczwórny, też sobie kupie na spróbowanie zapewne.
@admund: kormorana jasnego z tego co pamiętam biłem w pubie w Wawie i był przyjemny, trzeba będzie się zaopatrzyć.
@PennerBlack: właśnie widziałem u siebie w sklepie z Kormorana Świąteczne, chyba tez